| Trap69 a întrebat:

Salut,am o dilema.Deci de fiecare data cand este totul perfect apare cate ceva in gandul meu care ma face sa ma indispun, dar de data asta, de 1 saptamana dintr-o data nu mi se mai pare nicio fata frumoasa la chip, mai degraba mi se apara ca baietii arata mai bine.Cand ma masturbez o fac la fete,ca inainte, nu am nici o problema, am mai avut prietene..acum de exemplu parca as vrea sa ma omor, nu stiu sigur ori sunt in depresie ori...(am 15 ani)

7 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Daca ai 15 ani, esti normal sa ti se intample ce zici.Nu-ti face griji.

| Trap69 explică (pentru oprescudorin11):

Deci,imi poti lasa te rog frumos un id de mess? am nevoie de ajutor...

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Gandeste-te ca e doar o perioada mai proasta. Orice om are momente in care totul i se pare pe dos. Ai rabdare si fii optimist, merge tongue

| shadow72 a răspuns:

Get a life bro si discuta cu prietenii reali (daca ai, ca in ziua de azi sun rari).

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Cred ca ar fi cazul sa te spovedesti, te vei simti mult mai bine, alunga gandurile negre si gandeste pozitiv, viata este frumoasa si trebuie traita, de ce ai decurge la un lucru satanic?
Capu sus!
O zi frumoasa sa aihappy

greece12
| greece12 a răspuns:

Calmeaza-te.
Iesi din casa,acum!
Renunta la autosatisfacere,pentru un timp,fa efectiv o pauza.
Inscrie-te la sala si incepe sa-ti lucrezi corpul.
Vezi comedii pe net,filme bune.
Razi,cauta sa te bine dispui in orice moment!
Asculta muzica de calitate.
Nu juca jocuri pe net,iti fac creierii marmelada.
Oxigeneaza-ti creierul cat mai mult,iesi mereu la aer.
Cere ajutorul unui psiholog,ai nevoie sa discuti despre starile tale,sa ti le definesti si sa ti le explici,ca sa le poti depasi.
Si,gandeste-te ca mii de copii stau in spitale cu perfuzii si fara culoare in obraji,luptandu-se sa mai traiasca macar o zi.
Tu, care esti viu, sanatos si ai o viata intreaga in fata, realizezi cat esti de norocos?
Hai, capul sus!

| slenderica a răspuns:

Homosexualitate latenta.