Eu am 15 "TATI" ea are 12
Cautati una de varsta ta ma, la 12 ani nu stie nici cum o cheama!
Omule, astepata sa treaca vacanta si vorbiti fata in fata. Chestia asta e deja ridicola. Te inteleg ca "nu mai poti fara ea", daca zici ca o iubesti, dar chestia asta deja ar fi prea serioasa pentru fb si mess...
Ea te place si este geloasa cand vede ca, comentezi la pozele altor fete! Tu incepi sa o iubesti! Ii normal sa creada ca iti bati joc de ea pentru ca, majoritatea baietilor fac asta! Am acceasi varsta ca si fata de care vorbesti si o nteleg! Comenteaza la pozele de pe fb ale ei, vorbeste-i frumos si intreab-o daca vrea sa fie cu tine fata in fata pentru ca daca prietenii tai o intreaba in locul tau cam pare a bataie de joc! Bafta
Pe mess cred ca ea era.Incearca sa vorbesti serios cu ea. Spune-i ca tu chiar o iubesti si ca nu iti bati joc de ea. Sper sa inteleaga.Succes!
Sfat : Nu lua decizii si nu vorbi pe mess chestii,, importante". Cel mai convingator e face2face, te duci si ii spui ce simti, si fi atent la reactia ei.
Daca o placi asa cum zici tu, eu consider ca daca ar fi ea pe id-ul acela sigur si ea te place. Vorbeste mai mult cu ea, intreab-o ce face, ce a facut de sarbatori ..imprieteniti-va! Iar daca o tine tot asa, iti zice ca iti bati joc de ea etc, incearca sa o lamuresti iar daca te crede bine, daca nu ...Succes!
beausingurlamasamea întreabă: