| AcelTipArogant981 a întrebat:

Am o dilema mare crying Problema sta asa... :
Eu iubesc o fata imi place extrem de mult de ea si ei ii place de mine ma rog e de la mine de la scoala ea e cls 6a eu 8a nu cred ca conteaza asa mult dar faza e ca ea crede ca imi bat joc de ea ca un coleg a fost la mine si eram amandoi pe fb si el pe fb lui i'a scris " vrei sa te combini cu robert? >:" si ea tot zici ca imi bat joc de ea si d'alea eu chiar o iubesc ieri am scris la o colega la poza de profil >":" si ea mi-a raspuns cu ":**" si tot ieri am vorbit cu ea si a zis "du-te la Lorena si iubeste'o pe ea, pe mine sa ma lasi in pace" ieri m'a bagat cineva in lista de mess presupun ca e ea si ma tot intreba daca am iubita daca imi place de cineva etc si cica era din Craiova si are id meu de pe fb chiar daca il am postat acolo eu am profilu' privat... si nu am pe nimeni cu numele ala pe fb eu am doar din Botosani si C. Turzii ma rog voi ce spuneti sa fac sa o las in pace sau sa incerc sa stau cu ea? totusi chiar daca e asa mica are putin o gandire de copila dar totusi e destul de dezvolata si la inaltime... happy VA ROG AJUTOR crying

8 răspunsuri:
| Miki280 a răspuns:

Daca o placi asa cum zici tu, eu consider ca daca ar fi ea pe id-ul acela sigur si ea te place. Vorbeste mai mult cu ea, intreab-o ce face, ce a facut de sarbatori ..imprieteniti-va! Iar daca o tine tot asa, iti zice ca iti bati joc de ea etc, incearca sa o lamuresti iar daca te crede bine, daca nu ...Succes!

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Pe mess cred ca ea era.Incearca sa vorbesti serios cu ea. Spune-i ca tu chiar o iubesti si ca nu iti bati joc de ea. Sper sa inteleaga.Succes!

| unknownn a răspuns:

Mai cresti tati ca la 12 ani ai tai nu esti pregatit.

| AndreiBolos a răspuns:

Sfat : Nu lua decizii si nu vorbi pe mess chestii,, importante". Cel mai convingator e face2face, te duci si ii spui ce simti, si fi atent la reactia ei.

| AcelTipArogant981 explică (pentru unknownn):

Eu am 15 "TATI" ea are 12 happy

| unknownn a răspuns (pentru AcelTipArogant981):

Cautati una de varsta ta ma, la 12 ani nu stie nici cum o cheama!

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Ea te place si este geloasa cand vede ca, comentezi la pozele altor fete! Tu incepi sa o iubesti! Ii normal sa creada ca iti bati joc de ea pentru ca, majoritatea baietilor fac asta! Am acceasi varsta ca si fata de care vorbesti si o nteleg! Comenteaza la pozele de pe fb ale ei, vorbeste-i frumos si intreab-o daca vrea sa fie cu tine fata in fata pentru ca daca prietenii tai o intreaba in locul tau cam pare a bataie de joc! Bafta

| bogdan72 a răspuns:

Omule, astepata sa treaca vacanta si vorbiti fata in fata. Chestia asta e deja ridicola. Te inteleg ca "nu mai poti fara ea", daca zici ca o iubesti, dar chestia asta deja ar fi prea serioasa pentru fb si mess...