| eusebiu27 a întrebat:

Salut,am o întrebare am fost împreuna cu o fata 4 ani și jumătate. Între timp ne-am despărțit și a trecut mai bine de o luna de atunci.In fine, ideea este ca am început sa dau follow la
Tipe pe Instagram.Nu inteleg de ce pana sa ma cuplez cu ea primeam follow back, iar acum arat la fel ma port la fel ca atunci și numai primesc nici măcar follow back.Nu inteleg situația și as dori sfaturi despre cum sa abordez tipe pe rețelele de socializare.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe internet contează ce poze pui cu tine ca femeile să te vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru femei nu contează cum arăți în poze dacă nu se vede și cum ești îmbrăcat sau locul unde erai când ai făcut poza.

| dullcat a răspuns:

Buna.Oare nu ar fi ok sa abordezi alta strategie? Adica, din online exista riscul sa te alegi asa cu un gust amar, cu tenta misogina, dupa un anumit numar de epxeriente esuate, pentru tot restul vietii.Mare grija!

| ayanaaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Of, Andrei, spre dezamagirea ta tin sa te imformez ca nu e chiar asa cum sustii tu. Ce ai descris tu sunt gold diggers, nu toate femeile. Daca tu ai dat de o fata de genul in trecut, nu inseamna ca toate sunt asa, not all girls are hoes! Iti recomand sa iti tii frustrarile pentru tine and stop spreading misinformation

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ayanaaaa):

M-am referit la poză îmbrăcat într-un costum și la poză într-o țară străină.

| Madaxo97 a răspuns (pentru ayanaaaa):

Stai liniștită ca te contrazici cu Regele Generalizarilor, el stie tot despre toate după experiențele lui(prea puține), face comentarii cu categorii de vârste si tot, total irelevante, nu înțelege să nu mai generalizeze, are probleme la cap omul, oricum își șterge sau editează mereu comentariile după când realizează si el ce prostii spune laughing sau îți va da block din lipsă de bărbăție

| ayanaaaa a răspuns (pentru Madaxo97):

Observ laughing Am vrut sa-i raspund dar mi-a dat ignore user laughing

| TimberWolf a răspuns:

E simplu, cand femeile te vad cu vreo femeie care arata bine dorinta lor pentru tine va creste, sau daca vreo femeie care arata bine te vrea si ele afla te vor vrea si ele.
Acum ca esti singur, nu mai esti interesant.

| eusebiu27 explică (pentru dullcat):

Și alta stragie fiind care?

| dullcat a răspuns (pentru eusebiu27):

Pai doar zic ca daca apesi butonul de follow nu inseamna nimic wow, e oricum si o moda sa acumulezi cat mai multi followeri acum, inclusiv pe aplicatiile de dating sa-ti faci promovare, ceea ce e tare stupid.

| Siderat99 a răspuns:

Esti unul din cei 500 care le dau follow. Nu ai nicio sansa pe IG. Depinde de varsta ta. Daca esti in liceu cam greut. Daca esti la facultate vezi prin grupurile de studenti, evenimente etc. daca esti la munca deja atunci pe grupurile de Facebook, baga-te in seama.

| jhonnybravo69 a răspuns:

Domnule Eusebiu, numele dvs. este anticlimactic. Fa ti un cont pe insta cu numele de marius sau vladimir, mult mai atractiv pentru sexul frumos