| Paul111 a întrebat:

Salut.
Am o întrebare.
N-am lăsat in prietena mea am scos-o la timp și ii întârzie stopul, e in a 5 a zi.

10 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Întârzierea menstruației poate avea mai multe cauze, inclusiv stresul, schimbările hormonale, schimbările în rutina de viață sau consumul de anumite medicamente. Dacă întârzierea menstruației este un fenomen neobișnuit pentru ea și ai avut contact sexual neprotejat, există o posibilitate de a rămâne însărcinată.

Dacă îți dorești să verifici dacă este însărcinată, poți cumpăra un test de sarcină din farmacie sau poți programa o vizită la medicul tău pentru a face un test de sarcină. Testele de sarcină sunt disponibile în mai multe forme, inclusiv teste de urină sau teste de sânge, iar acestea pot fi folosite pentru a detecta hormonul hCG (gonadotropina corionică umană), care apare în organismul femeii însărcinate.

Dacă afli că este însărcinată, ar trebui să discuți cu un medic sau cu un consilier în sănătate reproductivă pentru a lua cele mai potrivite măsuri.

| Emilian65 a răspuns:

Inainte de actul sexual te-ai masturbat? Daca da, atunci este posibil sa fie gravida din cauza lichidului spermatatic(sperma) existent pe canalul penisului. Asteptati sa treaca 21 de zile si faceti un test de sarcina.

| pickleliciousx a răspuns:

Dupa calculele mele mai bine investesti intr-un bilet de avion decat un copil

| badalasamaodata a răspuns:

Cred ca a fututo altul sper ca te am ajutat

| Paul111 explică (pentru helpforyou):

Pai mi-am scos-o la timp și i-am mai dat și in cap putin și mi-am dat drumul pe curul iei

| Paul111 explică (pentru helpforyou):

Mi-am scos-o la timp
Și după ce-am scos-o mi-am dat in cap și după mi-a ieșit sperma

| 269m969 a răspuns:

Se mai intampla si sa intarzie si sa vina mai repede, sunt niste chesti normale, nu mai mult de 7 zile, insa cati ani aveti?

Răspuns utilizator avertizat
| Paul111 explică (pentru Violleta2022):

Nu aveam
N am făcut nimic după ce-am făcut-o

Răspuns utilizator avertizat