| Daniel_Mihai_1993 a întrebat:

Salut, am o mare dilema, una sentimentala...am fost impreuna cu o fata timp de 2 ani si 7 luni, ne-am despartit, apoi la o luna am mai incercat ceva dar am esuat, dupa cea din urma incercare, ne-am cam facut de tot rasul unul pe celalalt, vorbe aruncate aiurea, cuvinte urate unul despre celalalt si multe altele. Ne-am despartit din simplul fapt ca nu ne mai intelegeam, ea avand un comportamant copilaros si enervant pentru mine. Prietenul meu cel mai bun m-a sustinut puternic in alegerea pe care am facut-o, el fiind de aceiasi parere ca si mine, aceea ca nu ma merita si ca am facut prea multe pentru ea si ca ea si-a batut efectiv joc de mine si de bunatatea mea.
Dupa 5 luni m-a sunat fosta si am vorbit, am ajuns la concluzia ca inca ne iubim si oricate am spune unul despre celalalt, amandoi stim ca nu e asa, chiar nu mai conteaza ce am facut si ce nu...inca ne iubim, nu ca la inceput dar inca e o atractie intre noi.
Problema principala este acum faptul ca daca am aparea iar impreuna lumea ar cam rade de noi, si pana la urma sa fim realisti ciorba reincalzita nu are acelasi gust, e greu acum sa am incredere in ea, dar totusi am o slabiciune fata de ea.
Acum ne vedem pe ascuns sa zic asa, fara sa stie prea multa lume, este foarte greu pentru amandoi. Nu prea stiu ce este cea ce simt si daca ar mai merge si daca ar mai merita sa ma implic in asa ceva...Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| rikkimady16 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta si din proprie experienta iti spun ca nu o sa se termine bine. eu sunt de principiul ca intotdeauna trebuie lasat loc de un "buna ziua". ei bine, dupa ce m-am tot certat cu fostul prieten si ne-am tot impacat, de vreo doua ori, nici macar nu ne mai suportam. el a ajuns sa vorbeasca urat despre mine si sa ma faca de ras si eu am ajuns sa vorbesc urat despre el, din orgoliu. sincer, daca ar fi sa repet experienta nu m-as mai impaca cu el pentru ca ne-am impacat, dar nu a fost deloc bine, din contra, a fost mult mai rau decat la inceput. tu faci ce vrei, eu ti-am spus ce am patit eu si te sfatuiesc sa renunti la chestia asta pentru ca mai tarziu o sa fie mult mai greu si mai urat, parerea mea.

10 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Pai tu stai cu Lumea sau cu ea? Daca simti pentru ea ceva si ea la fel pentru tine asta ea.Pana la urma aveti atatea lucruri care va leaga si v-ati Iubit.Asa e intr-o Relatie mai apar si din astea dar Important e sa iti dai seama pentru cine iti bate Inima cu Adevarat!

| claudytza01 a răspuns:

Nu ar trebiu sa va ascundeti, daca voi simntiti k vreti sa fiti din nou impreuna, nu trebuie sa va luati dupa ce spune lumea...pana la urma sentimentele vorbesc iar gura lumii e slobodawinking

| schmoll a răspuns:

Nu conteaza lumea,nu ea traieste relatia voastra,inima ta nu minte,daca inca are sentimente pentru ea inseamna ca merita, atractia va reaparea, nu risca fericirea ta pentru a face pe plac lumii, cine tine la tine te accepta si nu-i pasa, craciun fericit

| Daniel_Mihai_1993 explică (pentru Danysan):

Sa zicem ca scapam de gura lumii, dar nu stiu ce sa zic mie un pic teama ca ar putea fi ca inainte...

| David_Stefan_1999 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa spuneti totul, fara sa ezitati. spuneti ca v-ai dat seama ca va iubiti prea mult si ca acum sunteti din nou fericiti.

| Daniel_Mihai_1993 explică (pentru rikkimady16):

Multumesc pentru raspunsul destul de concret, si iti dau dreptate dupa prima tentativa de impacare chiar a iesit urat, ma gandesc ca de data asta ar fi si mai urat...

| CheLoo23 a răspuns:

Totul este ca o TELENOVELA una numita Iubire Ascunsa doar ca in alta varinta...nu ai cum sa ceri un sfat cand vine vorba despre sentimentele cuiva tu doar trebuie sa faci ce iti Dicteaza Inima...mare atentie nu cumva sa faci ceva si dupa sa regreti daca citesti parerile altora de aiciwinking Doar tu esti stapan pe tine doar tu poti sa iei acea deciziewinking Mult noroc

| Danysan a răspuns (pentru Daniel_Mihai_1993):

Din Greseli Inveti.Asa ca daca vrei sa schimbati lucruile in Bine o sa va abtineti de la a mai repeta aceleasi lucruri care au dus la problema actuala.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Lasa lumea rea nu traiesti cu ea,nu te-a inselat, nu tia batut joc de tine, deci doar ca era copilaroasa puteai trece cu vederea si tu in fine daca crezi ca e bine de ce nu, eu cred ca voi chiar va iubiti doar ca aveti nevoie de maturitate, si eu sunt mai copilaros nu vad nimic rau in asta e ceva frumos, nu trebuie sa bagi totul in seama mai lasa si tu de la tine