anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,
Am o "mica" problema in sensul ca nu am avut niciodata o prietena. Eu am 23 ani, ca fizic nici frumos, nici urat (acceptabil presupun ), provin de la tara (sat) si acum sunt la master. Sunt o persoana care nu vorbeste prea des, dar nu genul care sa se dea la o parte. Ies prin cluburi, cafenele cu prietenii ( nu cu oricine, ci cu cei care sunt, sa zic asa., mai importanti).
Dar cand sa vorbesc cu o fata ma rusinez si gata conversatia, asa ca am incercat sa schimb ceva si incepand din vara trecuta am pus niste prieteni sa trimita mesaje de pe telef. meu unei fete care imi placea,fiindca eu nu stiam ce sa ii spun si a zis ca vine sa ne intalnim si nu a venit (dar avea si bulangiu ).
Cu alta tot asa am facut, prin mesaje( in prima zi) si mi-a spus ca "poate", dupa aia 2-3 zile imi trimitea inapoi mesaje monosilabice cu "da " "nu" si i-am spus ca vad ca nu pare interesata si sa imi dea un impuls ca sa continui (nu a mai trimis nici un mesaj).
In ultimele luni s-a tinut una dupa mine dar nu am vrut eu ca nu imi placea de ea
si in final una mi-a spus ca sunt cam batran, dar nu stiam ca e minora laughing)
in concluzie toate pe care le cunosc eu sunt maritate sau logodite sau au bulangii si nu mai stiu cum sa procedez, ce sa fac...
pareri // sugestii?

Răspuns Câştigător
| CodeLights a răspuns:

Cănd inviți o fată in oraș, nu o faci prin intermediul telefonului mobil!
Cănd te intălnești cu o fată, folosești cuvinte puține dar condensate!
Poți tu să fi frumosul frumoșilor, dacă o fată nu te place, apoi da nu te place și punct!
Poți tu să fi acceptabil la fizic, dacă o fată nu te place, e clar că nu o să te placă niciodată!
Problema stă in felul următor, tu ești superficial, cam asta reiese din mesajul tău imi spune că ești o persoană lejeră în găndire, ceea ce este bine!
O alta mare porblemă la tine este că încerci să pari comic dar nu prea îți iese.
Dacă vrei să cucerești fete, îți trebuie vrăjeală multă și bună și de calitate și trebuie să o faci să rădă și să o tratezi ca pe o amică și cănd o vezi că se apropie de tine tu trebuie să te indepărtezi ca și cum nu ești disponibil.Tu in acest moment arăți la toate fetele doar un singur lucru : " Hei fetelor, sunt aici pentru voi toate și sunt disponibil tot timpul, vă iubesc pe toate, care dorește să apeleze la mine fiindcă sunt tipul ăla cu fizic nici frumos dar nici urăt ".
Cam asta le transmiți tu lor in acest moment, dar cine știe poate cu timpul o să transmiți și altele! laughing

19 răspunsuri:
| Atlas33 a răspuns:

Auzi,dar bulangii astia umbla cu fuste si tocuri pe strada? De unde stii tu neaparat ca baietii ce sunt cu fetele ce le placi, sunt bulangii? Iti spun prieteneste, esti prea plin de tine si infumurat pentru a putea avea pe cineva langa tine.Nu te condamn,incearca doar sa te schimbi,ca de nu,fiecare pasare va pieri pe limba ei,si tu te vei intalni cu o pasarica,doar atunci cand o femeie ti-o va lasa cu testament. Nu impresionezi cu nimic incercand sa te arati aici mare si tare, cand de fapt tu ramai mut inaintea unei femei, si mutenia asta nu se datoreaza frumusetii ei, ci doar lipsei tale de experienta si dialog, ori pentru dialog trebuiesc carti. apropo despre ce master vorbesti! mai degraba pari iestit de curand de la jilava.

| newton92 a răspuns (pentru Atlas33):

Ma intelegi gresit nu sunt arogant sau infumurat, voiam sa spun ca nu sunt genul tocilar si stai linistit ca nu am fost la nici o jilava laughing si sunt la master unde am terminat pe primul semestru cu trei de 7 si doi de 8, master de de contabilitate, iar fazele care le-am explicat mi s-au intamplat in ultimul an si cuvantul bulangiu il folosesc din frustrare ca nu am prietena si ei au...

| newton92 a răspuns (pentru CodeLights):

Merci,sa stii ca apreciez raspunsul tau laughing, dar daca ai putea detalia putin mai bine ar fi perfect ( ce sa fac in continuare, in afara de vrajeala multa si buna)

| Livelord a răspuns (pentru CodeLights):

Reactia de la avatarul tau am avut-o si eu dupa ce am citit intrebarea. laughing

| newton92 a răspuns (pentru Livelord):

Si mie imi place "ceasul " ala din avatarul tau, poate imi dai un sfat prietenesc cum sa ma aleg si eu cu asa ceva, daca tot ai intervenit? laughing

| CodeLights a răspuns (pentru newton92):

Fetele apreciază mult felul cum miroși! (de exemplu )
Dă-te interesat de un parfum șmecher, mergi prin magazine și caută un arsenal întreg de spray-uri deodorante pastă de dinți periuțe de dinți, caută să-ți alegi un parfum frumos, fă-ți o freză mișto la frizer, de exemplu o freză simpluță, dar care să te scoată din anonimat! Trebuie să sclipești să fi beton din toate aspectele!
Pe urmă, dacă vrei să afli dacă o fată te place și chiar te place, o poți intreba de exemplu dacă știe unde este o pizzerie bună sau o poți intreba pănă la ce oră e deschis in supermarketul din cartierul tău unde stai tu acuma, adica îi pui o intrebare simplă și dacă îți răspunde atunci ești pe un drum bunicel să zicem. Trebuie să te găndeșți că pute orașul tău de fete frumoase, toate orașele put de fete frumoase, mai ales in facultăți și licee, faza e că mulți nu profită de ani tinereții și se trezesc la 40 de ani că n-au avut tupeu să abordeze nici o fată căt au fost tineri!
Cănd vorbești cu o tipă, dă-te mereu interesat de parfumuri, de haine, discută despre crăciun despre sărbători, și dacă este receptivă atunci te place, dacă face mișto de tine sau te tratează in derădere atunci e clar că nu te place!
Acuma am să te intreb ceva, dar să-mi răspunzi sincer!
Dacă tu vezi o tipă neîngrijită cu freză nașpa și cu vrăjeală de popă de țară, tu te-ai mai cupla cu ea?
Îți zic eu că te-ar plictisi imediat, chiar dacă te-ai cupla cu dănsa, la un moment dat te-ai plictisi de ea.
Și să nu uiți să tratezi mereu o femeie cu respect, șa o iubești și să o apreciezi, chiar dacă o vezi mai prostuță!

| CodeLights a răspuns (pentru newton92):

Dacă tu vorbești cu o tipă despre parfumuri de exemplu, și tipa o să-ți spună la un moment dat : da' ce dragă vrei să -mi cumperi un parfum, tu poți să-i spui : nu dragă, mă găndeam că poate imi cumperi tu unul, mai ales că vine și ziua mea! Și dacă tipa răde și tu răzi și vă simțiți bine atunci totul este ok.
E bine să faci mereu teste peste tot unde te duci, testează prima dată pe urmă treci la acțiune!
Am dat un simplu exemplu cel cu parfumul dar tu poți găsi o tonă de motive sa discuți cu o tipă!
Spui că ai telefon, de ce nu-i trimiți la o tipă un sms să o intrebi ce pastile sunt bune pentru răceală sau pentru dureri de cap?
Vai de capul meu, de mai aveam 21 de ani și să fiu la facultate, trebuie să recunosc că eram puțin cam curvar laughing
ar mai fi multe de zis dar te las pe tine să te descurci!

| GoodDay9 a răspuns (pentru CodeLights):

Deja ce scrii tu aici, mai degraba toate astea le face un manelist/cocalar, la faza cu parfumurilehee hee)

| kyliejenner a răspuns:

Trebuie sa meditezi putin asupra ta ca sa gasesti problema. Poate esti nesimtit, poate esti timid, poate esti asa de disperat de o prietena incat o grabesti din prima zi in care v-ati cunoscut. Trebuie sa fi prieten cu cineva o perioada inainte de a intra intr-o relatie, trebuie sa va cunoasteti, totul vine natural. de unde sa stim noi? nu te cunoastem

| CodeLights a răspuns (pentru GoodDay9):

Să fi un om ingrijit asta inseamnă că ești cocalar/manelist?
Păi atunci e grav cu tine dacă tu asta ințelegi prin a fi un om ingrijit care te speli pe dinți mereu și strălucești și miroși frumos și îti acorzi o atenție in mod deosebit!
E chiar grav, dar te rog din suflet lasă-ne pe noi să fim maneliști și cocalari, iar tu să fii neîngrijit și cu dinții maro, pănă la urmă scade concurența deci vom avea mai multe ocazii de a cuceri căt maimulte tipe! laughing

Plus de asta, am specificat clar că e bine să caute un parfum sau spray cu un m iros căt mai special. Dar na, vezi tu, tocmai asta e vrăjeala, că mulți citesc și puțini ințeleg ceea ce vreau să zic! De asta sunt mulți care rămăn cu degețelul in guriță și se uită la alții cum sunt fericiți, fiindcă nu-s atenți la esența lucrurilor ( asta dacă tot vorbim de parfumuri )winking

Pai si daca isi permite doar un parfum de maxim 30 ron ce face laughing)?

Si daca se imbraca doar din Dragonul Rosu? Poate nu-si permite sa se imbrace dintr-un mall, ce face? Daca de exemplu a chelit, nu poate sa-si faca o freza la moda, ci doar sa se tunda nr.1 sau zero?

Sunt spray uri la 10 lei care miros mult mai bine decat un parfum sau roll-on de subraț la 30 de ronwinking, asta in cazul in care poate omul nu deține bani suficienți ceea ce mă cam indoiesc!
Îmi aduc aminte, acum 4 ani am dormit la o tipă, și eram dat cu un parfum super șmecher ( nu dau nume dar dacă chiar vreți să știți vă las mesaj in privat ) și sticluța de 100 mll costă 370 de ron, deci are un miros de pici jos din picioare e bestial parfumul își merită toți banii, in fine, și cum spuneam am dormit la tipă și dimineață pe la opt am plecat și la 10 jumate imi trimite mesaj și-mi spune că îi miroase perna a parfumul meu și că îi este dor de mine! Și la 12 imi trimite mesaj și-mi spune că mă așteaptă acasă!
Deci? Cu alte cuvinte, trebuie și puțină investiție in tine dacă chiar vrei să impresionezi o fată, fiindcă nu te poți duce cu miros de sodă caustrică și să te aștepți să-ți cadă toate fetele la picioarele tale! laughing

| newton92 a răspuns (pentru CodeLights):

Investitii in curul meu fac si destul de importante, chiar daca sunt de la taranoaia stiu cum sa ma imbrac si ce parfum sa imi iau ( haine de firma de la zara, bershka... nu am mai luat dintr-un bazar de prin anii cand ma imbraca maica-mea adica in generala laughing ) asta am vrut sa explic si la inceput cu cluburi, prieteni... adica nu sunt chiar un fraierica

| newton92 a răspuns (pentru kyliejenner):

De meditat nu am prea mult spun eu, nesimtit in niciun caz. timid da,dar zic ca parca am inceput sa ma dezghet la minte putin, iar disperat de acum inainte laughing, fiindca cam imi trece "vremea".
De exemplu, eu cand ma duc acasa la mine, fetele care sunt de aceeasi varsta TOATE sunt" luate " si mai raman alea mai tinere gen sa spun din liceu ( doar nu o sa ma dau la una care abia si-a facut buletin, cum am patit cu fata care mi-a spus ca sunt batran, dar nu mi-am dat seama ca e chiar asa de mica laughing ) si cu alea din liceu nu le-am bagat in seama pana acum, iar cand trec pe langa ele simt ca ori le e rusine de mine, ori le e frica de mine, sau nu ma plac si nu ma baga in seama...
Iar colegele de la master majoritatea au bulangii si care mi-ar place nu sunt genul cu care incepi o conversatie cu aaaa aaaa aaa(cum sunt eu laughing) si gata sa imi sara in brate...

De meditat nu am prea mult spun eu, nesimtit in niciun caz. timid da, dar zic ca parca am inceput sa ma dezghet la minte putin, iar disperat de acum inainte laughing, fiindca cam imi trece "vremea".
De exemplu, eu cand ma duc acasa la mine, fetele care sunt de aceeasi varsta TOATE sunt" luate " si mai raman alea mai tinere gen sa spun din liceu ( doar nu o sa ma dau la una care abia si-a facut buletin, cum am patit cu fata care mi-a spus ca sunt batran, dar nu mi-am dat seama ca e chiar asa de mica laughing ) si cu alea din liceu nu le-am bagat in seama pana acum, iar cand trec pe langa ele simt ca ori le e rusine de mine, ori le e frica de mine, sau nu ma plac si nu ma baga in seama...
Iar colegele de la master majoritatea au bulangii si care mi-ar place nu sunt genul cu care incepi o conversatie cu aaaa aaaa aaa(cum sunt eu laughing) si gata sa imi sara in brate...

| kyliejenner a răspuns (pentru newton92):

O sa vina si fata potrivita pentru tine intr-o zi! happy mereu obtii ceea ce vrei atunci cand te astepti mai putin. sunt sigura ca daca te concentrezi pe alte chestii si uiti de relatii o perioada, vei intalni o fata care o sa-ti suceasca mintile ( si tu pe ale ei) fara sa-ti dai seama
te sfatuiesc sa nu te pui cu pustoaice de liceu fiindca tu la 23 de ani esti matur si ai nevoie de o relatie serioasa, ele (majoritatea) vor sa se descopere si sa se distreze mai mult (cel putin, asta as fi facut si eu)

Aprob si iti multumesc pentru ce ai spus si intr-o varianta asemanatoare mi-au zis si prietenii mai apropiati,
dar chiar daca ma gandesc sau nu, o relatie tot nu am si asteptarea asta devine din ce in ce mai frustranta... laughing