| Alexandruhvh20 a întrebat:

Salut, am o mica problema și imi e cam frica, aseară m-am excitant cu prietena mea dar chestia e ca nu am făcut sex sa fie penetrare sau nici măcar dezbrăcați, ea avea chiloții pe ea și stătea pe burta si eu aveam chiloti și pantaloni și când mi-am dat drumul s-a dus putina sperma pe chiloții ei, era cât de cat ud, se poate duce la vagin sau ceva de genul? Prin chiloți sau asa? Și gen dacă-i atinge buzele alea nu neapărat sa între in vagin pățește ceva? Țin sa menționez ca și-a schimbat lenjeria, a făcut dus și s-a dus și la toaleta după, ajutați-ma sunt disperat.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

O sarcina se poate produce NUMAI daca:
- fata este in perioada fertila si
- sexul se produce numai in vagin
Cu chilotii, pantalonii, perdeaua, apa din canda sau wc NU se poate ramane gravida!

Ca sa nu mai fiti dispaerati din lipsa educatiei sexuale, puneti mana pe cartea de anatomie sau pe articolele sexuale de pe internet si cititi: cum si in ce conditii se poate ramane gravida, cum arata aparatul reproducator, ce se intampla cu organele vaostre sexuale cand ejaculeaza samd.

16 răspunsuri:
| Alexandruhvh20 explică (pentru Violleta2022):

Mersi mult, am citit undeva ca dacă se combina și aia a ei cu sperma mea nu iese nimic, e adevărat? Pt ca era și ea uda, si se poate face un test de sarcina la 24h? Vreau sa fiu sigur 100%

Si ce înseamnă perioada fertila

| Dibidu a răspuns (pentru Alexandruhvh20):

Acea perioada in care se poare ramane insarcinata?

| Dibidu a răspuns:

Aaa practic nu este posibila o sarcina in aceste conditii?

| Alexandruhvh20 explică (pentru Dibidu):

Pai și cum îmi dau eu seama când e perioada aia?

| Emilian65 a răspuns:

Ni mai fi disperat ca ai lasat iubita gravida. In astfel de situatii, n se poate sa ramana gravida.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandruhvh20):

Perioda fertila este perioada de dinainte si dupa ovulatie, cand femeia este fertila si poate ramane gravida.
Perioada fertila tine 5-6 zile pe luna si numai atunci femeia poate ramane gravida.

Evident ca nu ai citit suficient odata ce nu intelei nimic din ce ai citit.
Nici un test de pe fata pamantului nu se poate face la 24 de ore dupa sex.
Un test corect de sarcina (din cele cumparate la farmacie sau comert), se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Mai exista un test de detectare a unei sarcini, care se face numai la un laborator medical lunadu-ti sange, pentru detectarea unui anume hormon Hgc, care iti spune daca este sau nu gravida femeia, dar si acela se face DUPA 14 zile, nu mai devereme.

Deci ar trebui sa ma calmez, nu? Îmi e frica și mna, nu suntem pregătiți pentru asa ceva

Sigur ca da, calmeaza-te si relaxeaza-te, ca nu va iesi nimic din joaca asta prin imbracaminte.
Atata vreme cat faceti numai petting (atingeri si mangaieri) nu ai cum sa o lasi gravdia!

Atentie, nu te juca cu penisul sculat la intrarea in vagin, ca de ai cumva sperma ramasa pe teava, se poate scurge in vagin si poti lasa fata insarcinata.

Pai nu m-am jucat la vagin sau ceva, plus eram îmbrăcați, ea statea pe burta și eu peste ea

Pai nu te-ai jucat la vagin, dar vad ca ai pus intrebarea daca ii atingi buzele, care sunt la intrarea in vagin, de aceea ti-am spus despre joaca la intrarea in vagin cu un penis erect, ca poate produce accidente iremediabile.

Pai nu m-am jucat dar am zis totuși ea a zis ca avea ceva alb pe margine și cred ca e de al ei ca era excitanta și mna, am zis ca poate sa scurs pe lângă cine știe. de asta am zis de buze

Era secretia vaginala, fiindca si vaginul fetei este cand este excitat, produce o secretie

Am înțeles, dar cu perioada fertila, deci o are dupa și înainte de ciclu sau cum cine exact ca nu înțeleg cum vine asta

Ovulatia se produce la mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale, la fetele si femeile care au ciclul de tip REGULAT (adica cand ciclul se succede lunar, al fix acelasi numar de zile, luna de luna).
Fetele care au ciclul de tip NEREGULAT, nu pot estima sau aprecia (stii) cand este ovulatia, perioada fertila si nici urmatoarae menstruatie, fiindca nu vine niciodata la acelasi numar de zile.

Asadar, sa spunem ca o fata are cicu perfect REGULAT de 28 de zile.
Numaratoarea incepe intotdaeuna de la prima zi a ciclului menstrual.
Ovulatia se rproduce exact la mijloc, adica in ziua a 14-a
Cum noi stim ca spermatozoizii traiesc 3-4 zile, trebuie sa fim atenti ca sa nu facem sex neprotejat in ziua a 10-a fiindca riscam ca un spematzoid sa traisca si sa ajunga in ziua 14-a cand ovulul poate fii fecundat (atunci este ovultia).
Asadar, perioada fertila este perioada din jurul ovulatiei (3-4 ile inainte de ovulatie si 2 zile dupa ovulatie), cand am putea sa lasam fata/femeia gravida.