Nu toti oamenii vor ceva atat de injositor si degradant, considerand ca numai cele/cei care fac prostitutie ofera sex oral.
Daca omul ala are aceste principii, atunci este normal nici sa nu-i pomenesti de asa ceva.
Placutul tine de ce-si doreste fiecare nu de ce ii este impus sau cerut.
Sexul oral nu e deloc atât de rău. Poate pare nasol, dar, de fapt, e super plăcut. Toți zicem că e rău până nu încercăm. Vorbește cu el și spune-i că e totul ok, că puteți face amândoi sex oral fără nicio problemă!
Cu siguranta ii place si lui, dar nu vrea sa te puna in postura aia.
Poate ca ce vrea el e mai mult decat poti tu sa... inghiti
Deci stai sa vad daca am inteles corect. Tu l-ai rugat sa te lase sa i-o sugi, iar el nu a vrut pentru ca...e un chin pentru tine?
Exact asta as dori sa-i spun, dar mi-e frica ca se supara daca ii zic...
Pai de și ții frica? Doar e iubitul tau, te va intelege. Formuleaza si tu un pesaj adecvat p/u el, si cand e momentul zii ce ai de zis. Te va intelege si va accepta, cred. :/
O variantă ar fi să-i spui că, atunci când este vorba despre sex, îți place să fii un pic „chinuită". E plăcerea ta secretă...
Alta ar fi să îl rogi să te lase să o sugi și să-ți privească atent chipul, să vadă cât de mult îți place.
A treia, mai în glumă, mai... Îi spui că dacă nu te lasă, cauți pe altul care abia așteaptă!
cosmin986522 întreabă: