| Vampire69 a întrebat:

Am o prietena de un 1 an si 5 luni. Totul bine si frumos, pana aseara cand tatal ei i-a interzit sa mai fim impreuna pentru ca stam impreuna prea mult timp, eu vreau doar sa ma culc cu ea si alte prostii comuniste. Suntem foarte sincerii unul cu celalalt, dar in situatia asta chiar nu stiu ce sa fac? Sa astept sa se rezolve de la sine? Sa vorbesc cu tatal ei? Pana acum totul a fost OK, mergeam de la unul la altul ieseam cu parintii fiecaruia dar dintr-o data asa i-a venit...Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi. Daca a mai trecut cineva printr-o asemenea situatie va rog frumos sa imi spuneti cum ati rezolvat. Va doresc o seara placuta.

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Sunt fata, tatal meu a reactionat mult mai rau cand a aflat de iubitul meu... Tata nu-l suporta si nu ne-a lasat luni intregi sa fim impreuna, ma inchis in casa, ma suna tot timpul, ma batea dupa ce veneam acasa si credea ca am fost cu el.
Iubitul meu nu era un pericol pentru mine, m-a iubit, ma iubeste si am reusit sa trecem impreuna peste lunile de chin.
Fi alaturi de ea. are nevoie de asta din partea ta.
Timpul doar i-a mai luat din toata furia adunata. a ramas acelasi...
Singura solutie e sa nu ii spuna nimic de voi, sa minta ca nu sunteti impreuna. astea sau chiar sa va despartiti si sunt sigura ca nu vreti.
Acum tatal meu nu mai face parte din vietile noastre, e doar o parte din trecut, a fost ca un test pentru noi.
Mult succes si voua.

13 răspunsuri:
| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Nu te supara ce varsta ai tu si ce varsta are prietena ta?

| sveNik a răspuns:

Eu cred ca tatalui o sai treaca, am patit cam asa ceva. imi pare ca ea a facut o gafa de aia tatal ei asa a zis, asa sunt parintii happy

| soricelulRulz a răspuns:

Vorbeste cu tatal ei, daca o iubesti si o vrei aproape, discuta cu tatal ei, vezi ce motiv are sa va interzica relatia
Bafta!happy

| Corasonsalvaje a răspuns:

Eu zic sa vb cu tatal ei vezi ce iti spune dar sa fi calm de la inceput pana la sfarsit asigurandu-l insa ca tu o iubesti si nu vei renunta la ea orice ar face el. spune-i ca il respecti foarte mult ca pe ea o iubesti si nu vrei sa ii faci rau nici sa o pierzi. Daca spune ca stati prea mult timp impreuna spune-i ca asta nu afecteaza viata sociala, scoala si daca totusi il deranjeaza promite-i ca o sa va vedeti mai rar si o sa si invatati mai mult spune-i sa iti dea o sansa iar daca ti-o da profita deea si arata-i ca nu ii inveti fiica la rele ci o sustii o ajuti si ii dai sfaturi bune. Sper ca te-am ajutat.Si nu uita totul pe un ton calm.Te pup

| Urinak a răspuns:

Urasc parintii cand nu ti permit ceva.Sa imi bag ......in ei.

| Lightning1997 a răspuns:

Tatal ei are dreptate, nu sunt prostii comuniste, pentru ca nu ai voie sa te culci cu ea daca nu are minim 18 ani, tatal ei poate sa te dea in judecata.Dar poti incerca sa explici tatalui ca ai intentii serioase cu fata lui.Depinde cati ani aveti, tu respectiv ea.

| IloveME a răspuns:

Ai putea incerca sa vorbesti cu tatal ei, sa incerci sa-i explici situatia! nu garantez ca va intelege!
Dar atata timp, cat voi va iubiti va sfatuiesc sa continuati relatia voastra de iubire.voi sunteti mai importanti!
Tatal meu e ceva genu, adica nici un prieten nu i-a placut pana acum! daca l-as asculta as ramane singura toata viata!

| TroubleWoman a răspuns:

sad Si eu am avut aceeasi problema. Tata nu mi-a mai dat voie sa vorbesc cu un baiat.Nu renunta la ea doar pentru ca asa vrea tatal ei. Vorbeste cu el, si vezi care e cauza pentru care nu va mai lasa sa continuati.Parintii mei sunt dificili, asa ca nu s-a ajuns la o situatie favorabila.Prin urmare am vorbit pe ascuns...5 luni sad.Si s-a terminat big grin

| Azµre a răspuns:

Ați făcut voi ceva de se comportă așa.

| wolder a răspuns (pentru wolder):

Nu te lua dupa vorbele celor ce nu au trecut prin asa ceva. Daca vei incerca sa vorbesti cu el va fi mai rau. Am incercat noi asta si a iesit mai urat. Multumesc pentru funda. Daca mai ai intrebari poti sa mi le puiwinking

| aditzapissy a răspuns:

Ucide-i tatal

| neutrino a răspuns:

Vorbeste ca de la barbat la barbat cu tatal ei si spune-i ca nu doresti altceva de la fata lui decat sex.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Urinak):

Tot aia o bagi in ei si cand ai nevoie de bani?