| Anonim53220 a întrebat:

Am o problema. Am penisul curbat in sus, e si putin in dreapta dar e foarte putin.In sus am observat ca e curbat in cam 2 locuri, la baza si la mijloc si imi face penisul sa stea aproape drept in sus, iar daca il fortez sa stea drept ma cam doare. Daca il las in pace nu ma doare deloc.E drept, am doar 17 ani dar vreau sa remediez problema fara sa merg la spital, ma simt ciudat sa vorbesc cu ai mei despre asta, stiu ca sunt parintii mei dar relatia mea cu ei e naspa, nu pot vorbi cu ei nimic. Sugestii?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Am penisul curbat in sus...Sugestii?"

unii dau bani grei pentru operații să aibă așa ceva. Fii mândru de tine (de el...)

| Anonim53220 explică (pentru sierra1):

Aproape 90° in total (am 2)...il vreau putin mai drept, daca vreau sa fac doggy vreodata o sa ma doara

| corbulalbrosu a răspuns:

Atat forma cat si aspectul general al penisului sunt practic aproape IMPOSIBILE de a fi modificate. In cazul majoritatii barbatilor, adica a circa 9 din 10, penisul este mai mult sau mai putin curbat si este indreptat in absolut toate directiile posibile. laughing. Fiecare barbat dupa ce isi incepe viata sexuala, in urma unor incercarii de a practica diferite pozitii de sex, ajunge sa o aleaga si sa o practice pe cea care i se pare a fi cea mai buna sau acceptabila. Medicina actuala deocamdata inca nu are/dispune de tehnologia sau metodologia prin care sa se poata indrepta penisul sau sa modifice directia sa. Sanatate!

| SupMates a răspuns:

Al meu e ff putin la dreapta dar nu ma prea complexeaza acest fapt happy
Si este perfect normal, majoritatea sunt curbate!

| darrio2007 a răspuns:

Si nu stii cum sa intri in intersectie?
Aplica prioritatea de dreapta.

| Willis a răspuns:

Când vei face doggy, te ve-i apleca ușor pe spatele ei, ai să vezi ce bine este. Lasă scula în pace, că știe ea de ce stă așa. Apoi să vezi ce apreciată va fi de parteneră.

| Anonim53220 explică (pentru Willis):

Mersi de sfat!