Pai in primul rand schimba-ti tunsoarea.In al doilea rand intra in vorba cu ele fara frica nu ai ce sa patesti. Daca vrei sa abordezi o fata mai intai trebuie sa observi ce ii place.De exemplu stai langa o fata care asculta muzica rock si nu ai vb deloc cu ea pana in momentul de fata, despre ce o sa ii vorbesti despre manele? despre ce frumos e afara? nu te bagi in vorba iar subiectul pe care il abordezi este muzica. Si tot asa uita-te atent la ele vezi ce comportament au, la ce fel de glume rad, ce fel de baieti le plac, dar vezi sa nu fii nesimtit vei primi out din prima
Buna,pai,ai putea renunta la ochelari si sa iti cumperi lentile de contact, iar la par...ai putea sa iti faci o frizura mai moderna, te tunzi scurt si iti faci tepi sau creasta, iar cand vorbesti cu o fata n-ai de ce sa te emotionezi, dar ai grija sa nu te balbai, ok? anuntama daca te-am ajutat
Da-le dracu de fete, furai BMW-u lu tactu sa vezi cum vin ele sa vorbeasca cu tine
Buna,sunt fata si stiu ce ne place noua si ii dau dreptate lui gabytzu9500
1.NU cumva sa te tunzii ca o sa regreti
2.Ia-ti lentile de contact Verzi [daca ai ochii caprui merge verzi fetelor le plac baietii cu ochi albastri si verzi daca ii ai albastri perfect puneti lentila asa
3.Incearca sa devii skater sau biker [fetelor le plac]
Bafta!
Problema nu e stilul hainelor etc etc.tie frica sa te bagi in vorba cu ea.dar fata nu-ti face nimik..tre sati invingi frica si inviteo la un suc
Pai eu as zice sa te tunzi, a cam trecut moda cu pletele si eu una cand vad un baiat cu plete imi pare cam 'expirat'. Incearca si tu o tunsoare gen a lui Smiley, sau pur si simplu parul scurt si pieptanat cum vrei tu. Sau daca nu vrei sa te tunzi, renunta la breton, mai da-ti parul peste cap, mai zburleste vreo doi zurlufi. Dar macar putin tunde-te, daca vrei neaparat plete vezi sa nu depaseasca urechile. Si ochelarii merg foarte fain
Sunt ff bun la cs am skate si bicicleta si stiu cateva miscari pe skate da nu prea.....act despre lentile...parinti nu-mi dau voie
Nu prea imi dau voie parinti cu lentile, cat despre ochi ii am negri si... gabytzu9500 are multe sfaturi bune dar dati-mi niste linkuri cu freze smechere
E parerea mea frate ce te bagi, e raspunsul meu! Si ai tinut neaparat ca raspunsul tau sa fie total opus cu al meu