Ma orice barbat cand e parasit sau inselat zice :lasa ca gasesc alta. Si de fapt suferim mult. Dar nu vrem sa aratam ca sa ne creada fetele pampalai. Sincer niciodata sa nu zici ca te simti foarte rau pentru ca ai pierdut o fata decat daca e alta in preajma ce o placi si sti ca ii plac baietii sufletisti.si despre intrebare:urmeaza-ti inima. O persoana se poate schimba.
Nu ai de ce sa judeci o persoana dupa cate relatii a avut, de unde nu stii daca de data asta, cu tine nu va fi diferit. Daca apleci urechea la ce se spune despre fetele / baietii/ babele cu care vrei sa fi nu vei mai avea o relatie niciodata.
In primul rand trebuie sa stii ca o relatie are si un sfarsit. Asadar, daca tu esti baiat, viitor barbatel, si-ti place de fata, invit-o la un suc si spune-i ca-ti este draga. Daca fata te place, atunci va accepta, si te va insela atunci cand nu-i va mai place de tine. Bafta, si bucura-te de fetele frumoase pe care ti le ofera tineretea!
Eu zic sa nu te combini cu ea. cu timpul ai putea deveni obsedat de ea iar ea o sa te inseala si tu o sa suferi foarte mult.
E prea copilaroasa pentru o Relatie serioasa asa ca nu poti sa ai Incredere in ea! Daca l-a inselat pe ala asa o sa faca si cu tine. Numai dupa 20 de ani te gandesti la ceva serios. Pana atunci fetele experimenteaza.Asa ca nu te mai strduii ca e degaba.
Ciao! Zici ca iti place de ea, dar ea e o fire aventuroasa. Fiecare din noi asa suntem. Desi avem relatii, suntem curiosi cand vedem o fata frumoasa, ni se aprind calcaiiele dupa ea.
Acum, daca stii ca si ei ii place de tine, poti fi cel care o face sa devina fidela, daca zici da, in incercarea de a fi cu ea. Ofera-i mai mult decat i-au oferit ceilalti baieti, sau ii pot oferi altii pe viitor.
Faptul ca o fata, cati ani are?, 20? se saruta cu mai multi tipi, fiind int-o relatie nu e un capat de lume, atata timp cat nu se culca cu ei. E si ea curioasa, e atrasa de baieti, vrea sa expermenteze, nu e nimic gresit in asta. Si chiar daca s-ar culca cu un tp, extra-relatie o data, poate fi inteleasa si iertata.
Acum tu decizi daca vrei sau nu sa te bagi intr-o relatie cu ea. Mult succes!
Cred ca ar trebui sa incerci sa te gandesti la alte fete. Este destul de evident ca relatia nu va merge asa cum speri tu si tind sa cred ca este vorba doar de o atractie fizica intre voi doi. Cred ca daca vei intalni alte fete vei reusi sa treci peste.
Ea are 17. Nu ne cunoastem atat de bine, incat sa fie mai mult decat o atractie fizica, este adevarat. Dar daca a fost cu altul destul de mult timp, il iubea foarte mult si totusi il insela, cred ca nu prea are rost sa fim impreuna, sa ajung poate sa tin foarte mult la ea, apoi sa am doar de suferit. As putea sa risc si sa sper ca nu va face la fel, dar mai bine nu. Voi uita de ea cand voi intalni alta (doar nu e singura fata din lumea asta). Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri