Iti dau doua variante:
Varianta pe care o tot zic ****, "iubeste-ma atunci cand nu merit", poate prin siropisme din partea ta, o sa vada ca tii la ea. Nu as face metoda asta, in majoritatea cazurilor, ramane baiatul de fraier, si indragostit, si cu orgoliul la pamant, si parasit.
Varianta barbateasca, care poate avea rezultate uimitoare, sau poate clarifica (destrama) complet orice ramasita de relatie: ii explici calm, frumos, ca nu mai e ca la inceput, ca nu are chef de tine, si ca nu e relatie, ceea ce faceti voi, din moment ce e mai apropiata cu prietenii decat cu tine. Ii spui ca vrei sa luati o pauza, ca iti place mult de ea, dar nu poti continua asa, singur. Lasi cateva zile de tacere, in care stai cuminte, fara alte fete sau incercari de a o face geloasa, si, daca esti norocos, vine ea la tine si poate devine mai activa in relatie.
Daca se intampla asta, nu ceda la primul " :* " primit de la ea pe chat, asteapta o noua discutie, in care sa deveniti un cuplu, ca sa fii sigur ca isi ia angajamentul fata de tine, ca nu te tine pe post de bibelou.
Succes, si fii barbat!
Dragoste cu sila nu se poate. Ar fi bine daca ai intelege ca exact asta se intampla cu relatia voastra.Nu este suficienta dragoste unilaterala. Sa nu uiti acest lucru. Incearca sa aveti un dialog pe aceasta tema. Se pare ca nu exista atractie sentimentala reciproca. Multa sanatate.
Nu cred ca e asa de grav incat sa trebuiasca sa ne despartim.cum as putea sa ii spun fara sa para ca cersesc iubire?
Ar fii bine sa tac si sa incerc sa ma apropii mai mult de ea? sau la polul opus sa o ignor cat mai des ca sa isi dea seama cand ii voi spune cum ma simt eu mereu
Fetelor nu-i plac plangaciosii, ii iau drept prosti. Da-i jet mai repede, spune-i ca te-ai saturat sa fii ingnorat + de asta, ai grija, fii tare si nu ii mai da o a doua sansa, se va preface sarutandu-te si alte tampenii doar ca sa crezi ca te-ai inselat, dar va face la fel, te asigur.
Bafta
Nu ai cum sa te apropii de ea, nu observi ca esti respins? O ignori si iti da ea motiv de despartire.
Nu inteleg de ce vrei ceva ce nu poate fi improvizat nici obtinut prin sila, obligatie sau orice. Nu e posibil, esti mintit. E umil faptul sa ceri cuiva sa te iubeasca.
Eu zic sa ii dai ceea ce isi doreste dar ii e teama sa ceara: libertatea.
Daca vorbim de despartire face urat, si in gluma daca zic.nu stiu sa rezolv situatia si cred ca am sa ma despart totusi de ea
Ar trebui sa porti o discutie serioasa despre ce se intampla cu ea. Daca tot minte si se ascunde, atunci ii spui ca nu ai alta solutie decat despartirea. Sa o mai sperii
Deci chiar nu mi se pare normal si nu cred ca vrei sa iti pierzi mult timp si nervi cu relatia asta. Vezi ce iese
Părerea mea e ca esti o fetita plângăcioasa,tu ai sta daca ai fi fata cu tine pe bune,s-a plictisit de tine,tu nu esti mascul alfa esti un beta provider,slab plin cu slăbiciuni fac pariu ca esti si gelos,obsedat de ea,timid,monoton etc schimbate man nu tio spun de rau,numi bat joc de tine,fetelor le plac badboys nu fetitele masculine,fi mai rece,indiferent, hotarat, nu te milogi de ea, nu isi pune speranta in fete doar in tine, cum dumnezeu sa iubesti o fata daca tu nu esti nr 1 pentru tine insuti,nu deveni dependent de o fata, nu crede orice aiureala, fi mai detasat, daca vezi ca e rece las-o in apele ei, astea is chesti care tatal trebia sa ti le spuna nu eu, mama ta va spune opusul sa fi cuminte, bun etc daca intrebam 100 de badboys si 100 de ca tine ghici care au mai multe partenere? hip hop isi place? baga paraziti, bug mafia, nane poate te trezesti chesti masculine https://www.youtube.com/playlist?list=PLA50D8C6DE887F869