| CristiAndrey a întrebat:

Salut, am o problema, de fiecare data cand sunt cu prietena mea acasa la mine sau la ea, ma intarata, ma provoaca. Ea este virgina si eu la fel, dar i-am spus ca o voi astepta pana va fi pregatita, dar nu stiu ce sa inteleg. Se urca pe mine, ma exicita si dupa se preface de parca nu s-a intamplat nimic.Am impresia ca isi bate joc de mine. Eu o iubesc, nu vreau sa o fortez sa faca asta, dar nu stiu ce sa inteleg. Ajutati-ma cu niste sfaturi va rog.

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

Ar trebui sa stai de vorba cu ea, spune-i cum te simti si intreab-o daca gesturile ei sunt semnale ca e pregatita pentru next level, ori e doar o joaca. Daca e joaca, mai discutati si hotarati-va la niste limite.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sex nu inseamna doar penetrare vaginala, cred ca asta e important de stiut, poti incepe prin a sa-i faci sex oral sau respiroc

| corbulalbrosu a răspuns:

Practicati petting-ul clasic fara sa depasiti regula de baza si totul se va rezolva mult mai simplu decat ti-ai putea imagina. Succes!

| neutrino a răspuns:

Cine te-a pus sa-i promiti ca o vei astepta? Ea asteapta ca tu sa fii capabil si sa-ti incalci promisiunea!

| LoveSleep a răspuns:

Cine are nevoie de prietenă când face triple kill cu viper?

| CristiAndrey explică (pentru LoveSleep):

S au dus vremurile alea frate. Am crescut.

| UnBroken2016 a răspuns:

E fata, adica nici ea nu stie ce vrea. Tu incearca ce vrei, daca comenteaza spune-i " ma mai tampesti mult atunci? Ba vrei, ba nu vrei. Hotaraste-te secolul asta ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ma amuzalaughing

Suntem fete, nici eu nu stiu ce vreau dar totusi stiu dar mnalaughing infine.
Nu asculta ce spun barbatii de aici, daca sunteti amandoi virgini, nu este ca si cum ea si-ar dori sa o faceti.
Fetelor le place sa se joace mai, sa fie alintate, sa fie rasfatate, sa o strangi in brate, sa o mangai, sa-i soptesti tot felul deprostioare sa iti mai bage cate un pumn din cand in cand iar apoi sa te rasfete cu un pupictongue glumeam cand este vorba de cate un pumn.
Nu mai fi dur ca nu isi bate joc de tine, asa este ea se joaca cu tinebig grin te intarata si te provoaca pentru ca asa sunt hormoneiitongue si-ar dori sa se intample ceva si nu si-ar doritongue
happy

| Perfekt a răspuns:

Daca as fi pus in postura ta, i-as da ce vrea daca zici ca te intarata. Forteaza nota si f***-o