Ar trebui sa stai de vorba cu ea, spune-i cum te simti si intreab-o daca gesturile ei sunt semnale ca e pregatita pentru next level, ori e doar o joaca. Daca e joaca, mai discutati si hotarati-va la niste limite.
Cine te-a pus sa-i promiti ca o vei astepta? Ea asteapta ca tu sa fii capabil si sa-ti incalci promisiunea!
E fata, adica nici ea nu stie ce vrea. Tu incearca ce vrei, daca comenteaza spune-i " ma mai tampesti mult atunci? Ba vrei, ba nu vrei. Hotaraste-te secolul asta ".
Ce ma amuza
Suntem fete, nici eu nu stiu ce vreau dar totusi stiu dar mna infine.
Nu asculta ce spun barbatii de aici, daca sunteti amandoi virgini, nu este ca si cum ea si-ar dori sa o faceti.
Fetelor le place sa se joace mai, sa fie alintate, sa fie rasfatate, sa o strangi in brate, sa o mangai, sa-i soptesti tot felul deprostioare sa iti mai bage cate un pumn din cand in cand iar apoi sa te rasfete cu un pupic glumeam cand este vorba de cate un pumn.
Nu mai fi dur ca nu isi bate joc de tine, asa este ea se joaca cu tine te intarata si te provoaca pentru ca asa sunt hormoneii si-ar dori sa se intample ceva si nu si-ar dori
Practicati petting-ul clasic fara sa depasiti regula de baza si totul se va rezolva mult mai simplu decat ti-ai putea imagina. Succes!
Sex nu inseamna doar penetrare vaginala, cred ca asta e important de stiut, poti incepe prin a sa-i faci sex oral sau respiroc
Daca as fi pus in postura ta, i-as da ce vrea daca zici ca te intarata. Forteaza nota si f***-o