| Denisss245 a întrebat:

Am o problema desi e destul de ciudata... Niste prieteni (fata si baiat) de ai mei s-au certat din cauza ca tipa a zis ca o sa mor virgin! Si prietenul meu o zis ca nu o sa mai fiu virgin si o pus pariu pe chestia asta! Si eu nu stiu ce sa fac daca el chiar se tine de pariu! (adica sa fac sex cu o fata si sa nu mai fiu virgin! Nu ca m-ar deranja sa fac sex cu o fată dar mi-e frica pentru ca e prima oara! Ce trebuie sa fac ca sa aman asta sau ce trebuie sa fac atunci la fata locului? Ps: am 16 ani! As aprecia un ranspuns clar si fara batjocura de genul: esti prea mic, pune mâna pe carte! Eu doresc asta dar ma ingrozeste gandul! As aprecia un raspuns clar si care sa ma lamureasca! Evident cel mai bun raspuns va primi funda!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Virginitatea sau viata ta sexuala nu trebuie sa fie subiectul altora. Nu mai discuta cu altii despre asta.
2. Nu trebuie sa te culci cu o fata pentru ca a pus ALTCINEVA un pariu, aia e strict treaba ta, si o faci cand vrei si ai cu cine.

3. Fu te-o pe aia care a zis ca mori virgin.

9 răspunsuri:
| Stropdeploaie a răspuns:

Scuza ma ca ti zic dar.Astfel de prieteni mai bine nu i ai! Astia nu s prieteni adevarati! Mai degraba au ras de tine! Te au batjocorat!
DEci incearca mai degraba sa i eviti.

| Denisss245 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

3 imi place rolling on the floor)

| Sofer a răspuns:

Spune-i sa îți aducă o fata sa rezolvi asta cu virginitatea. Poate sa vina voluntara fata de ti-a zis asta. laughing

| Denisss245 explică (pentru Stropdeploaie):

Tipa nu e prietena cu mine! E curva clasei si prietenul meu o zis ca sa ii inchida gura

| Denisss245 explică (pentru Sofer):

Ar fii o idee omule =)

| DaniXMocanu69 a răspuns:

Fratimiu dai la scorbura sa o faci piscina nebunule

| ania a răspuns:

Cel mai fericit ești dacă faci sex numai după căsătorie, lasă pariurile altora.

| Adry05 a răspuns:

Tu poți să le zici ce vrei că doar n-are aia de unde să știe că ai făcut sex sau nu. așa vrei tu să-ți pierzi virgintatea? provocat de o proastă care altceva decat sex n-are în cap? Mai gândește-te.

| Denisss245 explică (pentru DaniXMocanu69):

Merge rolling on the floor))