Nu o duce nimeni dar vreau eu sa stiu, asa, pentru mine.
A simțit că intră ceva în ea, v-ați speriat și v-ați oprit. Da oare ce credea ea că se va întâmpla?
Ia-o de mânuță, o duci la tine acasă și vă informați: Ce înseamnă sexul, ce presupune, riscuri, și restul.
Puteți însă să vă jucați cu păpușile și să vă uitați la desene, n-o să intre nimic în ea.
Înțeleg, până aici e totul NORMAL, asta înseamnă să faci sex. De ce v-ați oprit? Ce v-a speriat? Lichidul acela are rol de lubrifiere, nimic altceva. Sângele nu a ieșit pentru că n-ați apucat să faceți nimic.
Normal era să "intri", (de tot), să curgă acel lichid care e absolut normal și mai apoi să curgă și sânge, dar care nu e obligatoriu. Apoi să continuați. Ați început normal, de ce v-ați speriat nu știu. De fapt, știu. V-ați speriat pentru că nu sunteți pregătiți încă pentru asta.
Inca sunteti amandoi virgini. Prietena ta ar fi trebuit sa simta un anumit grad de durere si oricum, ca sa o dezvirginezi trebuie sa o penetrezi minim 5 cm, himenul nu se afla in exteriorul vaginului.
Legat de sange, nu toate fetele sangereaza la primul contact sexual. Exista fete cu himenul foarte elastic sau fete care pur si simplu nu simt durerea aproape deloc. Nu toate suntem la fel. Unele sangereaza mult, iar altele deloc.