anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema, eu am in jur de 14 ani, acu un an mi-am dat seama ca imi place de o fata din clasa.anul acela nu prea a mers bine pentru ca de 3 ori nu am reusit nimic, si am suferit, anul acesta mi-a zis ca inca ii place de mine, si i-am zis ca simt la fel dar ca eu nu vreau nimic serios anul acesta pentru ca sunt prea mic pentru asa ceva, si i-am zis ca poate in 1-2 ani sa incepem, motivul pentru care o plac este pentru ca este diferita de alte fete, si acum am luat o nota proasta la o teza la istorie, desi ii promisesem k iau o nota buna, si acu imi zice ca nu doreste sa ajung un nimic in viata si ca nu prea mai simte nimic pentru mine in concluzie.am contactat-o prin telefon si mi-a zis ca ea nu mai vrea nimic in viitor. ce pot sa fac? sufar ca dracu.cand ma gandesc k eu nu sunt cine stie ce baiat, nu arat cum ar vrea o fata sa arat, doar ca ea ma placea ca eu sunt diferit de alti baieti, dar ma gandesc ca si ea era diferita, si poate unica in parerea mea, ce sa fac acum? astept raspunsuri.multumesc!

Răspuns Câştigător
| kaylla a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi! Poate ea iti vrea doar binele si vrea sa ajungi cineva in viata! Stai linistit ca fiecare isi are sufletul pereche! Ai avut dreptate cand i-ai zis sa mai asteptati, dar poate ea s-a simtit ofensata si de-asta iti zice ca acum nu mai simte nimic! Nu te descuraja! Fii optimist! Daca este sa fiti impreuna ve-ti fi si peste 5 ani! Lasa lucrurile sa decurga de la sine! Mult succes!

1 răspuns:
| andrei233332 a răspuns (pentru kaylla):

Multumesc foarte mult! asta chiar m-a facut sa ma simt mai binehappy inca odata multumeschappy