Buna! ar trebui sa ii castigi incredrea si in preajma ei sa nu mai vorbesti asa.sa ii arati ca iti pasa intr-adevar de ea si sa nu renunti, pentru ca unii asa fac incearca odata,ea zice nu, si asa renunta. tu nu trebuie sa faci asa tine-te ceva timp dupa ea si arata.i cu adevarat ca o iubesti si vei vedea rezultatul, sper ca te-am ajutat multaa baftaa,!
Noi fetele trebuie sa va acceptam pe voi asa cum sunteti. pai apropriete de ea fai ochi dulci flirteaza cu ea. daca e nevoie nu ar strica sa ii adusi o floare...cand e si ea prin jur sau esti cu prieteni ei fi sentimental si nu mai injura comportate ca un gentelmen.dar cel mai mult ne plac noua fetelor sa ne marturisiti sentimentele SUCCES!
Eu cred ca fata asta rade cand se uita la tine stiind cat de prost esti, in fata fetelor nu e bine sa te bati ca prostu ca nu se mai uita nici draq la tine. Fetele asteapta de la un baiat atentie asupra lor nici decum sa te vada si sa te auda pe tine cum insuri si te bati. Parerea mea e ca esti prost...
Pai cand esti cu ea si cu prieteni ei fi sentimental fata de ea comportate dragut(nu injuri nu esti agresiv!). flirteaza cu ea fa'i ochii dulci incearca sa te apropi de ea.noua fetelor ne place sa ni se marturiseasca sentimentele succes!
Stai calm o fata poti sa o cuceresti oricat de rea ar fi
eu as zice sa nu o prea bagi in seama asa a facut si o fata cu mine care ma placea inainte si eu nu am placut-o dar acum ca nu ma place ma cam atrage
Nu rade asa cand ma uit la ea. Cand ma uit la ia un ochii se pierde nu mai stie ce sa faca si zambeste,
Aaa pai atunci da'te la ea frt ca ai sanse sa te combini cu ea doar sa nu devii insuportabis sau sa faci pe prostu...