Banuiesc ca este vorba de lubrefierea naturala a corpului, Atunci este simplu, ai la indemana un prosop mai finut si de cateori nu-l mai simti pe partener ii stergi penisul.Sa vezi ca va da roade acest sistem.Sa va iubiti maxim!
Pai in loc s-o lubrifiezi la greu, mai bine destinde-o printr-un preludiu fainut si poate o sa fie mai placut s-o simti cu lubrifiantul natural al rozioarei
De ce pui problema schimbarii partenerului.Nici unul nu e vinovat.
Incercati sa faceti in asa fel incat preludiu sa dureze mai putin.
Cum ai spus si tu, ma lubrifiez mult prea tare....incearca sa nu mai lubrifiezi deloc.Se spune ca lubrifiatul iti ofera o senzatie de excitare,dar la tine este contrariul, atunci ar trebui sa renunti. Daca neaparat simti nevoia, foloseste foarte putin. Daca nu te-ai dilatat destul inseamna ca nu esti destul de excitata, pentru aceasta, ar trebui sa incercaci un preludiu mai hot ca sa spun asa.
Eu cred ca la lubrifierea naturala se referea. si eu patesc cam la fel)
Bineinteles ca la lubrifiantul natural ma refeream! iar tu ce faci in situatia aceasta?
Incearca sa stai mai conectata la partida, decat sa te gandesti ce uda esti. Apoi, faza cu prosopul fin(sau ceva matase) pe care sa le speli ft des, sa te stergi atat tu cat si partenerul. A3a varianta ar fi sa o faceti din pozitii care sa intareasca penetrarea : doggy, cu picioarele ridicate(pe umerii lui), sau tu intinsa si el peste tine(pe la spate). Sper sa-ti fiu de folos si spor la sex
Niccccccccccccccccccc... de asta am si intrat aici ca sa vad si eu ce raspunsuri primesti)
Incearca sa stai deasupra lui in timp ce faceti dragoste si sa te atingi singura in zonele intime.