anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema nu chiar atat de mare dar ma simt destuuul. De nu stiu prost sa ii zic. Am 12 ani si imi place o fata. Ea are tot 12 ani. Suntem la scoli diferite eu fac dimineata ea dupa-amiaza deci va dati seama ca nu prea vb de cat seara si chiar si atunci destul de putin. Ei i-a placut de cel mai bun pr al meu dar a refuzat-o (pe atunci nu stia ca imi place de ea). Si acum nu stiu ce sa fac. Adorm greu noaptea si ma gandesc ce sa fac. Stiu ca la varsta mea trebuie sa invat dar asta si fac sapt asta am luat 10 la mate 8 la romana 8engleza 9geografie 10biologie. Dar va rog sa ma ajutati-ma trezesc in timpul noptii si ma gandesc daca ea simte ceva pentru mine.

Răspuns Câştigător
| MrCaNaByS a răspuns:

Salut,iti poti da seama daca te place sau nu dupa modul in care te priveste,dupa modul in care vorbeste cu tine si dupa multe alte chestii, rade la glumele tale, etc. Daca nu-ti poti da seama, intreab-o pur si simplu, nu ai nimic de pierdut.

5 răspunsuri:
| Ajmacagica a răspuns (pentru MrCaNaByS):

Mersi mult!

| MrCaNaByS a răspuns (pentru Ajmacagica):

Nu ai pentru ce. Iti urez multa bafta!

| Ajmacagica a răspuns (pentru MrCaNaByS):

happy

| Emilian65 a răspuns:

Intreab-o direct daca tine sau nu tine la tine. Apoi, poti si tu sa dormi noaptea linistit daca raspunsul este da si sa-ti gasesti o alta fata daca raspunsul este nu.

| Ajmacagica a răspuns (pentru Emilian65):

Multumesc anticipat happy