| Cartofe1 a întrebat:

Salut, am o problema serioa si doresc daca se poate sa primesc un raspuns de la cineva care a mai patit. Va rog sa nu ma judecati din priviinta varstei. Am 14 ani si astazi masturbandu-ma mi s-a rupt ata, mi-a curs O GRAMADA de sange si doare foarte tare, am lasat asa. Acum cand incer dau in jos pielita de pe cap ma doare foarte tare. Ajutor...

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Las-o așa. Doar dacă nu se oprește (sau revine) sângerarea ar fi bine să mergi la medic.
Dacă totul merge bine, în câteva zile nu va mai fi așa dureros.

| AlexiaDascaleciu a răspuns:

La medic neaparat, daca a aparut o ciupearca alba sa nu mai speri la copii

| Violleta2022 a răspuns:

CE ajutor vrei de la noi?
Du-te la spital daca este atat de grav!
Spala cucul cu apa si sapun dupa fiecare urinare, ca s anul se infecteze si evita masturbarea macar 1 saptamana ca sa se vindece iar pe viitro invatat sa nu mai freci atat de rau cucul ala, ca masturbarea excesiva duce la probleme grave de erectie si ejaculare precoce.

| szero a răspuns (pentru Violleta2022):

Iubire, vezi ca probleme cauzate de masturbare sunt mituri. Dar nu cumva ramane si orb? Daca ai aplica putina logica, cum ar putea duce masturbarea la ejaculare precoce?
Pe mine ma mira cum de si-a rupt "ata"? Adica wtf

| Violleta2022 a răspuns (pentru szero):

Daca ai fii citit mai mult, ai fii vazut ca-i usor sa-si rupa ata preputului de la masturbare excesiva, cand abuzeaza de cuc, unii rupandu-si ata accidentale altii iritandu-si cucul pana fac rana.

| szero a răspuns (pentru Violleta2022):

Da iubire stiu ca se poate intampla.dar nu de la masturbare excesiva ci de la forta aplicata. Sunt 2 lucruri total diferite.
In schimb arata-mi tu unde ai citit si daca exista un studiu care arata ca masturbarea excesiva duce la ejaculare precoce si la erectile disfunction