Cine a inselat o data, o va face din nou. Faptul ca a fost putin bauta functioneaza ca o scuza pentru tine? Fata asta te va face sa suferi din ce in ce mai mult. Eu as parasi-o imediat, indiferent cat de mult as iubi-o.
Și când o mai merge la un chef, iar pică-n pixu' cui s-o nimeri. Tu asta vrei?!?
Las-o-ntr-ale ei!
De ce sunteti rai mai baieti si o condamnati atat de vehementpe biata fata, care este posibil sa fi gresit "involuntar". Oricine are dreptul la o a 2-a sansa, pentru a avea posibilitatea de a se reabilita. Modul in care vei proceda ar trebui sa fie in functie doar de aprecierea ta.
Da..eu nu vreau sa ma despart de ea, si cand am incercat am vazut ca era speriata ca voi pleca
Ba omule e mult 3 luni? WTF bucurate ca nu mai mult vorbim de ani aici... cu o fata usuratica nu iti vei face familie niciodata, si daca iti faci vei avea de suferit mult. Deci 3 luni e jalnic de putin las-o acum ca nu are rost. Succes
Dacă nu vrei să te desparți de ea, spune-i deschis ce te deranjează, că nu o părăsești, dar fă-o să înțeleagă că, dacă mai calcă strâmb, s-ar putea să te piardă.
De fapt, ce te deranjeaza, ca s-a culcat cu altul pe vremea cand nu erati impreuna, sau ca nu mai este virgina?
Dar tu esti virgin?
Vrei sa o iei de nevasta si vrei musai o virgina?
Cat de importanta are virginitatea ei pentru tine, si de ce?
Raspunsul trebuie sa-l cauti adanc in inima si mintea ta, acceasta decizie doar tu poti sa o iei. Daca tu crezi ca poti trece peste asta, fara sa te bantuie mereu, mai dai o sansa. In astfel de situatii parerea altora nu prea conteaza, conteaza ce simti tu sa faci.
Eh si tu acum... Nu a stiut cum sa iti spuna. Tu daca ai fi in locul ei, i-ai spune? Nu prea cred, pentru ca e greu sa ii spui persoanei iubite ca ai inselat-o. Si pune problema altfel : daca ti-a dat parola ei de Facebook sau te-a lasat sa ii bantui pe telefon si totusi nu a sters acea conversatie, inseamna ca nu avea nimic de ascuns si ca ea a vrut sa afli, dar nu stia cum si a hotarat ca asta e cea mai buna metoda. nu stiu...
Imi pare rau dar iti spun din propria experienta ca da, cine inseala prima oara o va mai face. Si nu numai cu tine ci si cu altii.
Daca ea nu ti-a recunoscut inseamna ca ii este foarte rusine de ceea ce a facut.
Poti sa vorbesti cu ea, sa ii spui ca stii de asta si daca o iubesti asa mult poti sa ii mai spui ca daca se va mai repeta o vei parasi fara regrete. Dar ai grija. unele persoane nu se schimba. Imi e ca dupa un timp vii cu "sufletul in batista" tot pe TPU sa te ajutam sa treci peste.