| 123sergiu321 a întrebat:

Salut.Am o problema...Sunt impreuna cu prietena mea de vreo 4 luni, dar suntem din acelasi oras si ne cunosteam de ceva vreme.Deci acum am aflat ca s-a culcat cu altul pe cand aveam o luna doar, dar cica era si bauta putin...stiu asta pentru ca am vazut conversatia cu el..de pe Facebook-ul ei.Ce naiba sa fac..nici nu stiu cum sa ii zic, adica ma doare sa stiu chestia asta, dar parca tot o iubesc si sunt confuz rau..Am incercat sa gandesc asta la rece si sa ma indepartez incet, dar ea nu vrea asta..adica o vad ca se ingrijoreaza cand fac asta. Poate era mai usor daca aflam atunci, dar deja au trecut 3 luni.
Daca ma puteti ajuta cu sfaturi as fi recunoascator.
Multumesc!

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cine a inselat o data, o va face din nou. Faptul ca a fost putin bauta functioneaza ca o scuza pentru tine? Fata asta te va face sa suferi din ce in ce mai mult. Eu as parasi-o imediat, indiferent cat de mult as iubi-o.

| mihai69 a răspuns:

Și când o mai merge la un chef, iar pică-n pixu' cui s-o nimeri. Tu asta vrei?!?
Las-o-ntr-ale ei!

| corbulalbrosu a răspuns:

De ce sunteti rai mai baieti si o condamnati atat de vehementpe biata fata, care este posibil sa fi gresit "involuntar". Oricine are dreptul la o a 2-a sansa, pentru a avea posibilitatea de a se reabilita. Modul in care vei proceda ar trebui sa fie in functie doar de aprecierea ta. big grin

| 123sergiu321 explică (pentru corbulalbrosu):

Da..eu nu vreau sa ma despart de ea, si cand am incercat am vazut ca era speriata ca voi pleca

| Mejdej a răspuns:

Ba omule e mult 3 luni? WTF bucurate ca nu mai mult vorbim de ani aici... cu o fata usuratica nu iti vei face familie niciodata, si daca iti faci vei avea de suferit mult. Deci 3 luni e jalnic de putin las-o acum ca nu are rost. Succes

| VladIrina a răspuns:

Dacă nu vrei să te desparți de ea, spune-i deschis ce te deranjează, că nu o părăsești, dar fă-o să înțeleagă că, dacă mai calcă strâmb, s-ar putea să te piardă.

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, ce te deranjeaza, ca s-a culcat cu altul pe vremea cand nu erati impreuna, sau ca nu mai este virgina?
Dar tu esti virgin?
Vrei sa o iei de nevasta si vrei musai o virgina?
Cat de importanta are virginitatea ei pentru tine, si de ce?

| Ririru a răspuns:

Raspunsul trebuie sa-l cauti adanc in inima si mintea ta, acceasta decizie doar tu poti sa o iei. Daca tu crezi ca poti trece peste asta, fara sa te bantuie mereu, mai dai o sansa. In astfel de situatii parerea altora nu prea conteaza, conteaza ce simti tu sa faci.

| anonimus123456789102000 a răspuns:

Eh si tu acum... Nu a stiut cum sa iti spuna. Tu daca ai fi in locul ei, i-ai spune? Nu prea cred, pentru ca e greu sa ii spui persoanei iubite ca ai inselat-o. Si pune problema altfel : daca ti-a dat parola ei de Facebook sau te-a lasat sa ii bantui pe telefon si totusi nu a sters acea conversatie, inseamna ca nu avea nimic de ascuns si ca ea a vrut sa afli, dar nu stia cum si a hotarat ca asta e cea mai buna metoda. nu stiu...

| Roxana0606 a răspuns:

Imi pare rau dar iti spun din propria experienta ca da, cine inseala prima oara o va mai face. Si nu numai cu tine ci si cu altii.
Daca ea nu ti-a recunoscut inseamna ca ii este foarte rusine de ceea ce a facut.
Poti sa vorbesti cu ea, sa ii spui ca stii de asta si daca o iubesti asa mult poti sa ii mai spui ca daca se va mai repeta o vei parasi fara regrete. Dar ai grija. unele persoane nu se schimba. Imi e ca dupa un timp vii cu "sufletul in batista" tot pe TPU sa te ajutam sa treci peste.