Cand corpul nu mai doreste, e clar. Tu te minti ca o mai iubesti dar cand corpul incepe sa o respinga, nu mai ai ce face.
O persoana poate sa arate extraordinar de bine, insa, la un moment dat, se duce atractia, nu mai simti acea conexiune si dispare dorinta. Asta trebuie sa iti dea de gandit. Cand apar problemele in pat, nu mai scoti ceva din relatie
Dar ea, nu face nimic să te "aprindă"?
Sau îi e indiferent dacă o sexezi sau nu?
Bă da, mereu face, dar nu mă mai atrage pur și simplu nu îmi vine
A gresit unul din voi cu ceva anume sau sunteti suparati? Poate fi un motiv si acesta, vezi daca problema e doar cand vine vorba de ea, fata de alte fete simti aceasta nevoie? Sa nu fie de stres sau oboseala, nu iti arde de nimic cand nu esti odihnit, incercati pozitii noi, incercati un preludiu mai lung, incercati intr-un loc nou, odata pe saptamana intelegeam dar odata pe luna e destul de grav, daca simti ca iti pierzi relatia poate o simti mai indiferenta fata de tine.
Schimbarea frecventei sexului nu inseamna obligatoriu ca relatia e pe duca, zau asa.Sexul il faci in cateva minute, dar in rest mai sunt vreo 23 si ceva de ore in care relatia nu se bazeaza pe sex ci pe multe alte valori.Ai discutat cu ea despre ce te framanta?
Exista posibilitatea ca problema ta sa fie ceva mai profunda si sa nu aiba vreo legatura cu iubita ta. Este posibil sa ai un blocaj in a iti face placerile cu o persoana de care te simti apropiat si atasat emotional. Daca experienta cu cei apropiati te-a invatat ca familia este doar despre lucruri serioase, responsabilitati si angajament, iar o atitudine jucausa nu se poate regasi sub nicio forma in familie atunci este posibil ca inconstientul tau sa te tradeze atunci cand incerci sa imbini angajamentul cu placerea intr-o singura relatie pe termen lung cu aceeasi persoana.
Ai putea sa te intrebi: Atunci cand esti singur te exciti? Ai vreodata fantezii? Daca da, esti dispus sa pui in practica cu ea ceva din lucrurile care te excita?
Este posibil ca din cauza stabilitatii relatiei sa o percepi pe iubita ta ca fiind prea disponibila ca sa fie atractiva sexual. Lucrurile astea le resimt toti intr-o masura mai mica sau mai mare, doar ca poate tu le resimti mai intens.
Imi amintesc ca si eu am avut o faza, la un moment dat, cand i-am spus iubitului meu (cu care eram deja impreuna de multi ani): "Am unele momente in care ma uit la tine si ma gandesc cat esti de atragator, pe urma, imi aduc aminte ca suntem impreuna si imi trece." Pe moment s-a suparat putin, dar, ulterior mi-a zis ca este bine ca ii spun lucrurile astea pentru ca si el a mai avut dati cand facea sex cu mine plictisit cu gandul ca sumtem impreuna si o sa se intample oricum. Faptul ca ne-am spus lucrurile astea a starnit in noi curiozitatea de a incerca lucruri noi impreuna.
Pana la urma, unul dintre motivele principale pentru care relatia noastra merge bine de multi ani este ca nu se invarte in jurul sexului. Cu timpul, stabilitatea diminueaza (mai mult sau mai putin) emotiile care insotesc sexul. Lucrul asta se resimte cel mai intens atunci cand relatia dintre voi are tot ce ii trebuie ca sa ramaneti impreuna toata viata. Desi, in realitate, si acolo pot interveni diverse lucruri ca sa nu fie asa, dar asta este alta poveste.
Factori sunt multi care te au adus in starea asta. Stres, depresie, frica etc. Acum la care din voi se manifesta mai mult. Discutati mai profunt de emotii si sentimente.
Belingot întreabă: