Buna, ei, trebuie sa te obisnuiesti cu el asa cum este el. Nimeni nu este perfect. Vine vremea sa-l accepti asa cum este el. Important este sa va iubiti voi. Daca zici ca va intalniti rar, tie ti se pare poate schimbat de fiecare data, pentru ca nu-l stii in realitate in toate posturile: fericit, nervos, mofturos, bucuros, etc. Altceva este cand mereu este tot timpul pe langa tine, si te obisnuiesti cu el asa cum este el. Acum ii simti lipsa, probabil este sufletul tau pereche.
Multumesc chiar nu stiu ce m-as face fara el, il vreau asa mult langa mine, ma vad casatorita cu el, avand copii.nu stiu ce am avut eu azi
Cu placere. Ei, rabdare multa. O presoana nu se cunoaste asa usor. Necesita mult timp. O baba a zis ca, cu al ei mosneag a mancat 3 saci cu sare toata viata, si tot nu l-a cunoscut complet. Tu la a doua intalnire vrei sa stii tot despre el? ) Eu va doresc sa va tina toata viata, si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!
Inevitabilul sfarsit nu poate fi decat inca putin amanat, iar tu esti destul de mare pentru a intelege acest lucru.
Multumesc,am trecut prin multe lucruri impreuna si nu pot sa zic ca ne stim de putin timp, avem imd 2 ani de cand vorbim, nu suntem la a 2-a intalnire.
Ei, dragostea si iubirea, face in asa fel sa treci pe unele chestii. Pai asa la oricare gasim cate ceva, si n-am mai gasi pe niciunul sa ne casatorim sa ducem lumea prin generatii noi. Pai asa ramanem singuri. Asta nu te oblig sa-l accepti numai decat. O sa vadeti voi cu timpul.
Probabil erai intr-o zi foarte proasta,nu putem fi intotdeauna zambitori,veseli si generosi,asa ca te deranja orice si oricine...
Cum a plecat ti-ai revenit si te-au napadit toate vinovatiile,ai realizat singura ca esti nemultumita de tine si ai fi vrut s-o iei de la inceput cu intalnirea si tot ce se intamplase.
E bine ca ti-ai tras singura semnalul asta de alarma,va trebui sa ai putina grija sa nu risipesti putinul si pretiosul timp pe care il petreceti impreuna,influentata de o zi proasta!
Din moment ce baiatul asta e tot ce-ti doresti,fa din intalnirile voastre sarbatori, asa incat sa va umpleti sufletele amandoi, gandeste-te ca si el a fost afectat de starea ta de la intalnire.
Repara repede mica raceala pe care ai aratat-o si data viitoare cauta sa nu mai lasi viata cotidiana sa te influenteze.
S-a intamplat, nu-ti mai fa ganduri, bine ca a trecut!