anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.am o relatie de un an si jumatate cu un baiat, relatia e la distanta.ne vedem o data, de 2 ori maxim pe luna(stam in judete diferite,eu facultate,el serviciu,in fine).azi cand ne-am vazut,nu stiu de ce,dar anumite gesturi de-ale lui ma deranjau(gesturi neimportante pe care le face tot timpul,gen gesticulatul cand vorbeste si zice,,nu",face arata si cu mana).nu stiu de ce,dar azi nu m-am simtit apropiata de el cand a fost langa mine, aveam impresia ca o sa fie tot timpul si nu am fost asa iubitoare cum eram altadata.si totusi,imd dupa ce a plecat, mi s-a facut asa dor de el si acum abia astept sa vina si sa il strang in brate. oare de ce am avut comportametul ala cand a fost cu mine, ca ma enerveaza?

11 răspunsuri:
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, ei, trebuie sa te obisnuiesti cu el asa cum este el. Nimeni nu este perfect. Vine vremea sa-l accepti asa cum este el. Important este sa va iubiti voi. Daca zici ca va intalniti rar, tie ti se pare poate schimbat de fiecare data, pentru ca nu-l stii in realitate in toate posturile: fericit, nervos, mofturos, bucuros, etc. Altceva este cand mereu este tot timpul pe langa tine, si te obisnuiesti cu el asa cum este el. Acum ii simti lipsa, probabil este sufletul tau pereche.

| thelowe a răspuns (pentru Daalalifnuunalif):

Multumesc big grin chiar nu stiu ce m-as face fara el, il vreau asa mult langa mine, ma vad casatorita cu el, avand copii.nu stiu ce am avut eu azi

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru thelowe):

Cu placere. Ei, rabdare multa. O presoana nu se cunoaste asa usor. Necesita mult timp. O baba a zis ca, cu al ei mosneag a mancat 3 saci cu sare toata viata, si tot nu l-a cunoscut complet. Tu la a doua intalnire vrei sa stii tot despre el? laughing) Eu va doresc sa va tina toata viata, si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!

| neutrino a răspuns:

Inevitabilul sfarsit nu poate fi decat inca putin amanat, iar tu esti destul de mare pentru a intelege acest lucru.

| thelowe a răspuns (pentru neutrino):

Hei,nu fi asa! chiar nu vreau asta! simplul gand ma sperie! azi am avut o zi mai naspa.chiar il iubesc, doar ca cateodata ma deranjeaza unele faze.cred ca e normal.nu e nimeni perfect, desi cateodata asa il vad, altadata nu

| thelowe a răspuns (pentru Daalalifnuunalif):

Multumesc,am trecut prin multe lucruri impreuna si nu pot sa zic ca ne stim de putin timp, avem imd 2 ani de cand vorbim, nu suntem la a 2-a intalnire. happy

| neutrino a răspuns (pentru thelowe):

Iti doresc sa ai dreptate. O seara frumoasa!

| thelowe a răspuns (pentru neutrino):

Merci,la fel! sper sa nu ma afecteze chestiile care nu imi plac si sa le uit pe cele care m-au facut sa ma indragostesc de el happy

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru thelowe):

Ei, dragostea si iubirea, face in asa fel sa treci pe unele chestii. Pai asa la oricare gasim cate ceva, si n-am mai gasi pe niciunul sa ne casatorim sa ducem lumea prin generatii noi. Pai asa ramanem singuri. Asta nu te oblig sa-l accepti numai decat. O sa vadeti voi cu timpul.

greece12
| greece12 a răspuns:

Probabil erai intr-o zi foarte proasta,nu putem fi intotdeauna zambitori,veseli si generosi,asa ca te deranja orice si oricine...
Cum a plecat ti-ai revenit si te-au napadit toate vinovatiile,ai realizat singura ca esti nemultumita de tine si ai fi vrut s-o iei de la inceput cu intalnirea si tot ce se intamplase.
E bine ca ti-ai tras singura semnalul asta de alarma,va trebui sa ai putina grija sa nu risipesti putinul si pretiosul timp pe care il petreceti impreuna,influentata de o zi proasta!
Din moment ce baiatul asta e tot ce-ti doresti,fa din intalnirile voastre sarbatori, asa incat sa va umpleti sufletele amandoi, gandeste-te ca si el a fost afectat de starea ta de la intalnire.
Repara repede mica raceala pe care ai aratat-o si data viitoare cauta sa nu mai lasi viata cotidiana sa te influenteze.
S-a intamplat, nu-ti mai fa ganduri, bine ca a trecut!
happy

| Alcyon a răspuns:

Nevazandu-l chiar atat de des, probabil ca te-ai instrainat oarecum de el.