Pai....eu cred ca daca o iubesti si nu esti cu ea pentru sex atunci o sa astepti si o vesnicie pentru asta. Nu incerca sa o fortezi pentru ca o vei indeparta. O sa faceti si pasul asta cand veti fi amandoi pregatiti. Poate o sa isi schimbe singura parerea. Sau poate a spus asta doar ca sa vada cum reactionezi si daca iti pasa de ea cu adevarat sau o vrei doar la pat. Aratai ca o iubesti si cand o sa se simta pregatita o sa iti spuna sau arate ea fara ca tu sa faci vreun efort.
Daca pentru tine sexul este atat de important, atunci da-i pace de acum, macar nu regreti ca ai pierdut atat timp cu ea.
Sa stii ca marea majoritate se masturbeaza pana ajung sa faca sex pe la 18-20 de ani. O fac pana si cei insurati si mai ales cei care au sotiile bolnave sau garvide, deci, nu-i nimic rau in a te masturba din cand in cand.
Mai bine mai tarziu decat niciodata. Pana nu te va cunoaste mai bine si sa aveti o perioada impreuna, iar ea sa se simta in largul ei, nu te astepta sa fie deschisa la astfel de subiecte sau propuneri.
Cei mai fericiți ați fi dacă nu ați face sex cu nimeni decât după căsătorie.Așa au fost planificați oamenii de Creatorul lor li de aceea oricine se abate de la plan simte mustrări puternice de conștiință, începe pentru femei stresul puternic al unei posibile sarcini nedoite, neînceredrea că poți fi înșelat, riscul de boli venerice dacă te cerți și mai intervin și alții, altele pe fir, etc Mama ei probabil are preopriile ei regrete, condamnări ale conștiinței și vrea să-și ferească fiica de aceleași dezamăgiri.Eu și soțul meu ne-am testat potrivirea sexuală doar după nuntă la 23 respectiv 24 de ani și suntem bucuroși că am păstrat acest dar fantastic doar pentru noi.
Daca o iubesti cu adevarat, o astepti pana este ea pregatita pentru a face sex.
Cel mai bine ar fi sa o astepti,pentru ca mna, prima partida de sex trebuie sa fie una de neuitat, din placere, sa doriti amandoi acest lucru, nu sa se simta obligata.Eu am aproape 17 ani, iar iubitul meu are 20 de ani si avem 9 luni si de relatie si ma asteapta cu, chestia asta . Daca numai poti si numai poti, ii poti propune sex anal sau oral, pana la varsta la care vrea ea sa-si piarda virginitatea.Eu i-am propus asa ceva iubitului meu, la inceput a fost cam rusinat dar apoi a fost chiar incantat de chestia asta si acum e cel mai happy.Mult succes!