| cRonaldo7 a întrebat:

Am problema cu o fata.
La inceput imi placea de o fata de 1 luna si tot vorbeam cu ea, i-am spus ca o plac si ea ma placea dar mi-a spus ca nu vrea sa fim impreuna deoarece nu ii place comportamentul meu. Ea sta in alt cartier si nu iesa noapte, iesa doar sambata si duminica cu niste fete.Si in grupul acela se afla o fata care se da la mine, dar este cea mai buna prietena cu cealalta fata pe care o plac (sper ca ati inteles big grin ). Si fata care ma place, se dadea la mine incontinu, s-a dat timp de 1 saptamana iar eu am inceput sa o plac.O conduceam acasa si cand am ajuns pe strada ei, mi-a spus hai sa mergem la deal un pic sa vorbim.Eu o luam in brate, iar la un moment dat ea a inceput sa vorbeasca de fata pe care o placeam la inceput.Si am discutat oleaca dupa ne-am oprit, ea se uita in ochii mei si in buzele mele si eu am sarutat-o de vreo 3-4 ori si dupa aceea ea mi-a spus "Asta inseamna ca suntem impreuna?".Eu nu stiam ce sa ii raspund, pentru ca in acel moment mai placeam o fata, si i-am spus ca ii zic maine raspunsul.Iar eu acum ma dau la prima fata pe care o placeam, o iau in brate etc. Insa ziua urmatoare nu mai statea cu mine, nu ma mai baga in seama, statea cu niste fete.Iar azi cand am intrebat-o daca vrea sa o conduc, ea mi-a spus ca nu si i-a spus unui baiat "hai ma conduci tu?". In acel moment ma simteam groaznic, imi vinea sa ma duc sa il bat pe acel baiat.Iar acum nu stiu ce sa fac. Un sfat va rog? Multumesc

Răspuns Câştigător
| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Pft, simplu. Prima fata te-a placut, dar a observat cum te purtai cu alte fete si nu i-a convenit sa stea cu tine si sa fie lasata de fraiera. Prietena ei cea mai buna daca a avut drum liber de la ea sa se dea la tine, a incercat, in ciuda comportamentului tau, a reusit sa te atraga sa va sarutati si chiar ti-a propus relatia. Tu ai amanat-o pentru ca placeai pe alta. Acum sa-ti prezic ce s-a intamplat. Ea a povestit prietenei ei CEA MAI BUNA, ce s-a intamplat, a avertizat-o ca o sa o iei de fraiera si a doua zi asa ai facut. Sa-ti explic de ce a facut asa si ea si tu? Ea, pentru ca s-a simtit ca dracu cand prietena ei a avut dreptate si tu te-ai dus la alta sa o iei in brate tralala, semn ca nu vrei relatia cu ea, asa ca ti-a dat peste nas si un test in acelasi timp, sa vada daca iti pasa ca ei nu-i pasa, desi ii pasa. Iar tu, ai facut asa, din simplul motiv pentru ca in mintea ta ai avut-o, era deja a ta cand te-a sarutat. Ai vrut automat pe alta. Acum, la final, sfatul meu happy Pentru ca te-ai enervant vazand-o cu altul, o sa te duci la ea, sa-i spui ca-ti pare rau ca nu ai avut curaj sa spui da, suntem impreuna si ca nu vrei sa o mai vezi niciodata cu altul in afara de tine. Si asta e tot big grin Mult noroc happy

| cRonaldo7 explică (pentru AdevărulGolGoluţ):

Pai eu cand o vedeam pe cea de a2a fata care ea ma placea, eu ma duceam la ea sa o iau in brate sa vorbesc cu ea insa imi spunea ca o doare ceva, ori sa o las

| AdevărulGolGoluţ a răspuns (pentru cRonaldo7):

Si tu ai face la fel daca ai reusii sa saruti o fata care iti place la nebunie si cand o intrebi daca sunteti impreuna, sa zica nu stiu, iti zic maine laughing

4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Treci la urmatoarea.
Ai jucat nehotarat, ai pierdut.

| Biiskrem a răspuns:

Trebuie să te hotărăști tu. Îți bați joc de ambele și în primul rând de tine. Asta pe lângă faptul că cele două au o prietenie cât se poate de falsă...
P.s: prima fată te-a mințit. Dacă te-ar fi plăcut, i-ar fi plăcut comportamentul tău. E ilogic ce a spus... Și ea e nehotărâtă happy