Pft, simplu. Prima fata te-a placut, dar a observat cum te purtai cu alte fete si nu i-a convenit sa stea cu tine si sa fie lasata de fraiera. Prietena ei cea mai buna daca a avut drum liber de la ea sa se dea la tine, a incercat, in ciuda comportamentului tau, a reusit sa te atraga sa va sarutati si chiar ti-a propus relatia. Tu ai amanat-o pentru ca placeai pe alta. Acum sa-ti prezic ce s-a intamplat. Ea a povestit prietenei ei CEA MAI BUNA, ce s-a intamplat, a avertizat-o ca o sa o iei de fraiera si a doua zi asa ai facut. Sa-ti explic de ce a facut asa si ea si tu? Ea, pentru ca s-a simtit ca dracu cand prietena ei a avut dreptate si tu te-ai dus la alta sa o iei in brate tralala, semn ca nu vrei relatia cu ea, asa ca ti-a dat peste nas si un test in acelasi timp, sa vada daca iti pasa ca ei nu-i pasa, desi ii pasa. Iar tu, ai facut asa, din simplul motiv pentru ca in mintea ta ai avut-o, era deja a ta cand te-a sarutat. Ai vrut automat pe alta. Acum, la final, sfatul meu Pentru ca te-ai enervant vazand-o cu altul, o sa te duci la ea, sa-i spui ca-ti pare rau ca nu ai avut curaj sa spui da, suntem impreuna si ca nu vrei sa o mai vezi niciodata cu altul in afara de tine. Si asta e tot Mult noroc
Pai eu cand o vedeam pe cea de a2a fata care ea ma placea, eu ma duceam la ea sa o iau in brate sa vorbesc cu ea insa imi spunea ca o doare ceva, ori sa o las
Si tu ai face la fel daca ai reusii sa saruti o fata care iti place la nebunie si cand o intrebi daca sunteti impreuna, sa zica nu stiu, iti zic maine
Trebuie să te hotărăști tu. Îți bați joc de ambele și în primul rând de tine. Asta pe lângă faptul că cele două au o prietenie cât se poate de falsă...
P.s: prima fată te-a mințit. Dacă te-ar fi plăcut, i-ar fi plăcut comportamentul tău. E ilogic ce a spus... Și ea e nehotărâtă