Pft, simplu. Prima fata te-a placut, dar a observat cum te purtai cu alte fete si nu i-a convenit sa stea cu tine si sa fie lasata de fraiera. Prietena ei cea mai buna daca a avut drum liber de la ea sa se dea la tine, a incercat, in ciuda comportamentului tau, a reusit sa te atraga sa va sarutati si chiar ti-a propus relatia. Tu ai amanat-o pentru ca placeai pe alta. Acum sa-ti prezic ce s-a intamplat. Ea a povestit prietenei ei CEA MAI BUNA, ce s-a intamplat, a avertizat-o ca o sa o iei de fraiera si a doua zi asa ai facut. Sa-ti explic de ce a facut asa si ea si tu? Ea, pentru ca s-a simtit ca dracu cand prietena ei a avut dreptate si tu te-ai dus la alta sa o iei in brate tralala, semn ca nu vrei relatia cu ea, asa ca ti-a dat peste nas si un test in acelasi timp, sa vada daca iti pasa ca ei nu-i pasa, desi ii pasa. Iar tu, ai facut asa, din simplul motiv pentru ca in mintea ta ai avut-o, era deja a ta cand te-a sarutat. Ai vrut automat pe alta. Acum, la final, sfatul meu Pentru ca te-ai enervant vazand-o cu altul, o sa te duci la ea, sa-i spui ca-ti pare rau ca nu ai avut curaj sa spui da, suntem impreuna si ca nu vrei sa o mai vezi niciodata cu altul in afara de tine. Si asta e tot Mult noroc
Trebuie să te hotărăști tu. Îți bați joc de ambele și în primul rând de tine. Asta pe lângă faptul că cele două au o prietenie cât se poate de falsă...
P.s: prima fată te-a mințit. Dacă te-ar fi plăcut, i-ar fi plăcut comportamentul tău. E ilogic ce a spus... Și ea e nehotărâtă
Pai eu cand o vedeam pe cea de a2a fata care ea ma placea, eu ma duceam la ea sa o iau in brate sa vorbesc cu ea insa imi spunea ca o doare ceva, ori sa o las
Si tu ai face la fel daca ai reusii sa saruti o fata care iti place la nebunie si cand o intrebi daca sunteti impreuna, sa zica nu stiu, iti zic maine