| Alexutz1407 a întrebat:

Salut, am și eu nevoie de niște păreri. Ma numesc Alex și am 16 ani, de ceva timp simt nevoie să am și eu o fată aproape de mine, doar ca chestia e ca prietenii mei îmi spun că sunt prea slab și nu voi avea niciodată o iubită. Cumva mă pune pe gânduri toată situația asta, chestia este că eu îmi petrec foarte mult timpul pe telefon sau pe laptop și cred că am devenit anemic și nu mai am pofta de mâncare cum aveam înainte, dar cu câteva zile în urmă am zis că a sosit timpul să o mai răresc cu laptopul și telefonul și când îmi văd prietenii fericiți alaturi de iubita lor, stau și noaptea și mă gândesc să pot avea și eu una, dar acum mi-e rușine ca să mai socializez cu fetele din cauza prieteniilor care îmi spuneau că sunt slab și nu am șanse. Ce îmi recomandați să fac?

5 răspunsuri:
| User257 a răspuns:

Stai liniștit prietenii tăi nu sunt prietenii tăi sunt dușmanii văzuți, care îți spun că ești slab pentru a scădea stima de sine, sfatul meu este să eviți astfel de persoane care se cred superiori suntem toții egali în fața lui Dumnezeu și a tuturor oamenilor, un om daca este slab nu înseamnă că nu trebuie ajutat cu un sfat sau orice lucru, trebuie să fim prietenii cu toată lumea. Dacă nu ai iubită asta este viața îți vei găsi la un moment dar nu grăbi lucrurile vine la timpul și momentul potrivit. Oamenii dacă le spui adevărul despre viața amoroasă sunt doar curioși nu că le pasă în ziua de azi aproapele tău sunt Dumnezeu, Sfinții, Părinții și propria persoană. Eu nu am iubită și nu mă deranjează decât cu o persoană nepotrivită mai bine singur, este greu singur dar nu este imposibil.

| adam7 a răspuns:

Rușinea asta am simțit-o și eu odată demult.
Acum, unii din cei care ma vedeau slab când ei arătau bine, se uita la mine cu burțile lor mari și îmi admira mușchiiwinking
Recomand urgent să ieși neapărat afară în parc, la aer sau și mai bine la sală!
Faci mișcare, vine și foamea.
Ești în creștere așa ca nu contează dacă ești slab, de fapt ai un mare avantaj ca nu ești gras cum sunt alții.
Poți încerca și un complex de vitamine/minerale pentru a compensa eventuale lipse din corp, dar nu abuza.
Nu te lua după prieteni, de fapt încearcă să asculți doar critica,, constructivă,, și să înveți ce poți schimba în bine la tine, iar de acolo, cu răbdare și hotărâre devii un bărbat capabil și sigur de el.
Asta înseamnă ca fetele vor fi interesate de tine, ele nu vor băieți nesiguri și complexați!
Nu uita ca ești la început de drum și totul e posibil!

| Violleta2022 a răspuns:

Halal prieteni ai!
Aia care te descurajeaza si te pun jos, jignindu-te NU-ti sunt prieteni!

Ce importanta are daca esti slab sau gras?
Sa fii un biata inteligent, respectuos, imbracat curat si sa vorbesti frumos, ca dupa asta se uita o fata desteapta.

| Alexutz1407 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc aș vrea să cred că mai pot găsi fete din acestea!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexutz1407):

Da, sunt peste tot, trebuie doar sa le cauti.