Daca ai suficient tupeu poti sa-i propui. S-ar putea sa-i surada ideea, iar daca nu oricum nu pierzi nimic.Succes.
Frate ai o confuzie cred ea odata ce a fost cu tine si nu a mers inseamna ca in timpu relatiei tale cu ea tu ai fost pe postu de perna de plans fara suparare, de acea ea te considera un prieten de acea ea iti face ochii dulci te considera prietenul ei cel mai bun, nu exclud si chestia cu sexul, s-ar putea sasi doreasca dar nu imi surade gandu asta. Deci ai o confuzei intre o prietena si o persoana abia cunoscuta. Adica o prietena intodeauna o sa-ti faca ochii dulci deoarece te cunoate. Ear o necunoscuta iti face ochii dulci deoarece ar vrea sa te cunosca si eventual so duci in pat. Sper ca te-am ajutat
Buna! Lucrul acesta este ca jocul "alba-neagra", nu ai cum sa anticipezi reactia fetei si nici daca ea va accepta sau va iesi din nou urat! Tu decizi daca merita! Conteaza pentru tine mai mult fata sau faptul ca faceti sex? Daca sexul conteaza mai mult, sa stii ca mai exista si alte fete cu care sa o faci!
Salut,mi-ai putea lasa si mie id-ul tau de messenger in privat? Multumesc mult.
KatiMe27 întreabă: