| DenisR2002 a întrebat:

Salut! Am și eu o dilemă care a tot stat prin gândurile mele zilele astea, am vârsta de 20 de ani iar iubita mea are 19 ani, este o diferență de 6 luni între noi. Totuși am o problemă pe care nu mi-o pot scoate din minte, eu până de curând am fost virgin, ea este cea căreia i-am oferit virginitatea mea, problema din capul meu stă în felul următor. Ea nu era virgină iar până să fie împreună cu mine deja a avut 9 parteneri, în mintea mea este faptul că eu am oferit ceva dar nu am primit înapoi, știu cum este să îți pierzi sau mai bine spus să îți oferi virginitatea dar nu știu cum este să primești virginitatea cuiva, nu știu cum să îmi scot acest gând din cap care îmi tot spune că eu nu mai pot să cunosc acel sentiment pentru că mi-a fost furat. Țin să precizez că sunt genul de băiat căruia îi place să cunoască și să descopere lucrurile, să dezvolte și să adune informații, nu sunt genul care poate trece cu vederea lucrurile sau problemele ci mereu încerc să le rezolv sau să caut o soluție pentru ele indiferent de gravitatea sau impactul lor. Am trecut deja peste problema cu numarul fostilor parteneri pentru că la vârsta de 19 ani mi se pare un număr exagerat de mare. Poate mă puteți ajuta voi să privesc lucrurile altfel legat de problema menționată mai sus, nu prea am experiență în acest domeniu așa că orice sfat ajută, mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Alberto32767 a răspuns:

Nu te mai stresa legat de primit și dat pentru că nu ai de ce.
Îți explic mai multe lucruri acum.

1. Virginitatea la băieți pentru tine ce înseamnă? Indiferent ce ar însemna pentru tine este vorba de primul contact sexual nu de ruperea respectivei ațe care este posibil sa nu se rupă nici după ce o faci de sute de ori.

2. La fete ce crezi ca este virginitatea? Ai citit cumva ca vaginul are memorie pe undeva? Da, are memorie dar nu în sensul ala explicat pe internet pentru ca el se curata singur de aia exista ciclul lunar. Iar memoria lui consta în simplul fapt ca se lărgește pe măsura partenerului actual, adică este foarte flexibil și foarte elastic, după 3-4 luni dacă nu a făcut nimic e ca și cum ar fi virgina pentru ca el mereu revine la forma lui inițială de când era virgină, hai sa zicem ca nu chiar inițială pentru că știu și cazuri în care a rămas cu +10 la adâncime dar este vorba de fete care au vrut ceva extrem, în cazul tău respectiv al ei sigur deja a revenit la forma lui sau cu 2, 3 cm mai adanc dar nici asta nu contează pentru ca în timp se mulează fix pe măsura ta. Dacă nu mai are himen gata s-a terminat pământul? Si dacă a fost rupt de cineva sau s-a rupt singur din exerciții fizice nu este relevant într-o relație. Oricum trebuie sa înțelegi ca interiorul se curata singur, nu in totalitate dar se curata.

3.În schimb virginitatea emoțională e altceva aia contează și aia nu o dai la primul contact sexual, cea emoțională se duce abia după ce ai o relație stabila de durata fapt care dacă ea la 19 ani a avut deja 9 parteneri ia gândește-te puțin, crezi ca erau relații stabile? Nu cred, mai ales dacă și-au bătut joc, discuta cu ea puțin despre asta și ai sa vezi ca mental încă este virgina și aia contează mai mult decât orice.

4. Despre numărul de parteneri este îngrijorător, nu a avut grija de ea deloc? S-a oferit de atâtea ori în așa scurt timp? Oricum din ce am citit prin răspunsurile de aici sa o trimiți la ginecolog dacă nu a fost, chiar trebuie sa verifici, la lucrurile astea nu este de joacă.

Pe scurt, acum nu mai ii este frica sa se culce cu cineva, nu mai are himenul care dacă ții tu morțiș sa îl aibă vorbești cu ea și îl reface plastic înapoi din bucățile pe care le are acolo dar nu are niciun rost, gândește te ca oricum trebuia sa treci de el sa ajungi unde ai ajuns deja. Îți este scârbă de ceva? O bagi în cada și o speli cu mâna ta, orice sentiment de scârbă se curata doar cu mâna proprie.

Sper ca te am lămurit puțin cum stau lucrurile, în fond, contează sa vă simțiți amândoi bine unul cu celalalt, nu virginitate și sex.

22 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu stiu cum vei privi lucrurile dupa ceea ce-ti voi spune, dar eu de exemplu, nu as fi putut niciodata sa trec peste faptul ca a avut 9 parteneri...cand aflu o asemenea informatie despre o femeie, mi se face instantaneu scarba de ea. Din punctul meu de vedere acea femeie e "thrashed" (nu am pe moment inspiratia de a gasi un cuvant din romana, semnificativ pentru a ilustra ceea ce simt).

| 1997onur a răspuns:

O iubesti cu adevarat?

| DenisR2002 explică (pentru wildthing):

Iti inteleg opinia, am fost intr-o dilema foarte mare cand am auzit de acel numar la aceasta varsta dar n-am cum sa dau timpul inapoi pentru ea si nici nu pot sa o las din moment ce trecutul este trecut nu toti il alegem, daca isi gasea perechea potrivita din prima sigur nu ajungea la acest numar, cel mai probabil a dat de batai de joc nu am stat sa intru foarte mult in acel subiect pentru ca parea foarte sensibila legat de asta.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca nu poti trece peste, ii poti da papucii. Mie mi-e clar ca nu o iubesti atat de mult, altfel ai fi trecut peste aceasta "problema". Daca voiai o virgina, trebuia sa spui de la inceput pretentiile.

| DenisR2002 explică (pentru 1997onur):

Da, din acest motiv am trecut peste multe lucruri dar nu stiu cum sa scap de acel gand pe care il am in cap.

| DenisR2002 explică (pentru Aasdfghj):

Nu ati inteles exact intrebarea, nu este cum sa rezolv problema ci cum sa scap de acel gand, problema este clar ca nu se poate rezolva din moment ce trecutul este trecut si trecut ramane.

| 1997onur a răspuns (pentru DenisR2002):

Atunci nu ai ce cauta aicia. nu mai pune asa intrebari iubeștio cu adevarat nu conteaza cu cine a facut-o si ca cati a facut-o atata timp cat ea este cu tine lasa prostile astea lasa rahaturile astea si iubeștio cu adevarat nu o judeca pentru trecutul ei ce a fost a fost aia e se mai intampla nu exista relatie perfecta nu a existata nici nu va exista vreodata.

| Mosotti a răspuns:

Nu te int pe tine de virginitate si ce parteneri a avut, cont doar sa te intelegi cu ea si sa va iubiti, ce te macina atata aia cu virginitatea?
Daca tine la tine si tii la ea, si arata ca tine, atat conteaza.

| DenisR2002 explică (pentru Mosotti):

Deci din punctul acesta de vedere inteleg ca asta conteaza, dar mai conteaza si alte lucruri, acum de unde stiu ca nu exista si boli cu transmitere sexuala, normal ca sunt pe ganduri si conteaza fiecare aspect pentru ca sunt informatii pe care le-am aflat abia dupa ce s-a intamplat primul nostru act, ea nu a fost niciodata la ginecolog, normal ca am un numar de intrebari si nelamuriri in cap imens peste care am trecut relativ, pe mine ma intereseaza doar cum scap de gandul acesta "eu am oferit ceva dar nu am primit înapoi, știu cum este să îți pierzi sau mai bine spus să îți oferi virginitatea dar nu știu cum este să primești virginitatea cuiva", legat de numarul de parteneri trecutul este trecut dar nici nu s-a dus vreodata la un control si totusi am trecut peste asta dar de acel gand mentionat mai sus nu pot scapa decat daca privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva.

| Mosotti a răspuns (pentru DenisR2002):

Aia cu bolile ai dreptate, daca au aflat abia dupa act, aia e, nu aveai de unde sa stii ca sa te protejezi.

Cu gandul ala cu virginitatea trebuie sa constientizezi ca nu are nici o importanta si asa scapi de gandul ala, cum sa fie sa primesti virginitatea cuiva, e simplu, o sa fi primul care are actul, o dezvirginezi si gata, nu e mare lucru.
Zici ca ai oferit virginitatea dar nu ai primit asta inapoi, si daca n-ai primit ce? Ce conteaza?

Si nici ca ai oferit virginitatea nu e mare lucru pentru o femeie, din contra, daca ai mai avut relatii te considera mai experimentat, barbat capabil sa aiba femei, deci barbat cu calitati pe care se poate baza, ca femeile plac barbatii mai aratosi care emit acele calitati masculine.

Si daca ai mai avut relatii inseamna ca esti cum trebuie.
Bine, poti sa fi cum trebuie si daca nu ai mai avut, insa la 20 ani sa nu fi avut, e suspect, femeia daca aude ca n-ai avut o sa zica ca nu esti un barbat adevarat din moment ce ai ajuns la 20 ani nesexat.

| Anonimul101 a răspuns:

De fiecare data cand te gandesti la asta, gandeste-te ca " un barbat daca are 9 relatii este zeu, dar o femeie curva" nu accepta sa traiesti in comunism, este o lume libera bro, si pana la urma tu te gandesti ca s-a culcat cu mai multi… vaginul este elastic, este ca nou

Am fost in foarte multe anturaje proaste iar relatiile pe care le-am avut in trecut erau chiar de prin anturaj si nu au ajuns pana in punctul ala pentru ca pana sa ajung in acel punct stateam foarte mult sa le cunosc iar caracterul majoritatii fetelor pe care le-am intalnit era acela de fete care vor sa se distreze si sa incerce lucruri, de one night standing sau interes financiar, eu eram deja setat pe ceva serios si am decis sa mai las sa treaca timpul si astfel am ajuns in acest punct, n-am vrut sa ma arunc catre oricine.

Ca o usoara mentiune, am evitat punctul asta si am vrut ceva serios pentru ca deja atunci cand implinisem 18 ani aveam propriul serviciu de hosting pe numele meu, el initial fiind pe numele unuia dintre parinti, m-am invatat sa am grija cu banii dar in acelasi timp am invatat si sa nu ma grabesc cu nimic pentru ca vedeam oamenii din jurul meu care vedeau un beneficiu din lucrurile mele materiale, la asta m-am referit cand am spus ca am dat de fete care aveau un interes financiar.

| shookdazed a răspuns:

Exceptand faptul ca a avut 9 parteneri pana la 19 ani, eu daca găseam o tipa sa ii ofer virginitatea nu mi-ar fi parut rau.

| DenisR2002 explică (pentru shookdazed):

Nu e vorba ca am oferit asta ci este vorba de asta: "eu am oferit ceva dar nu am primit înapoi, știu cum este să îți pierzi sau mai bine spus să îți oferi virginitatea dar nu știu cum este să primești virginitatea cuiva", peste toate celelalte lucruri cu numarul de parteneri si totul am trecut.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă vei avea o noua relație poate destinul îți va aduce în cale o fata care e virgina. Eu nu înțeleg de ce ai vrea sa "primești" virginitatea cuiva, mai ales cea fizica, în fond contează emoția, energia pe care o simți într un cuplu. Dar dacă tu ai dorința asta poate se va îndeplini

| mastadont a răspuns:

Pui prea mult preț pe virginitate. Întreabă-te ce e virginitatea și de ce punem atât de mult preț pe aceasta și o să-ți dai seama că virginitatea nu e decât un concept învechit amplificat și idolatrizat de societatea în care trăim. Mi se pare cam nedrept că, societatea din zilele noastre, vede un bărbat care a avut mai multe relații ca pe cineva de dorit și de invidiat, în timp ce o femeie care face același lucru este curvă. Nu te mai lăsa condus de turmă și formează-ți propriile opinii, așa s-ar putea să scapi de acele gânduri.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai acceptat sa-ti pierzi virginitatea cu o fata care a avut pana la tine mai multi parteneri cu care a facut sex, accept-o in continuare daca iti place de ea. Daca nu iti convine trecutul ei, las-o si gaseste-ti o alta fata care sa-ti fie pe plac.

Atunci schimba anturajul, nu mai sta printre panarame, trebuia sa zici acest context ce la inceput, ca asa se explica. Sa dai de fete okey.

Cu materialul iti dai seama repede daca are interes sau nu, si iti zic si cum, asta pentru viitorii parsivi chiar si barbati care vor asta de la tine, noi nu stim care e panaram sau nu, insa fa cumva sa nu aiba nici un beneficiu financiar de la tine orice ar fi.
Nu imprumuturi, nu cadouri, etc.
Nici sa-i faci rost de servici la o adica, zici ca nu poti, n-ai pile, nu faci cinste la terasa, restaurante, etc.
Normal ca daca esti cu una si o inviti in oras platesti tu, dar nu mereu, si doar atata sa faci.

Sa-i vad! Ca nu rezista mult daca-s dupa banii tai.
Cine sta asa a la long, ala e om.
Si putini fac asta, chiar si cu fete, si cu fetele la fel faci, si le prinzi repede.
Ca degeaba ai bani daca pupa 0 avantaje, nu o sa stea mult.

Si asta o zic la toti, nu doar tie, asa se face, stiu doi asa si s-au facut cu fete okey, ca doar alea au stat pe 0.
Dar baietii-s fraieri si le da aia aia de nu stii ca e materialista.

Tocmai de asta nu au tinut relatiile trecute, le tineam fara sa le dau nimic in mod excesiv sa vad cat rezista, veneau cu propuneri intr-una de cadouri sau de lucruri care le plac nu cumparam nimic si dupa o saptamana sau doua deja se dadeau de gol ca sunt pe interes. Multumita unui mesaj de mai sus pot trece si peste faza cu virginitatea voi raspunde si acolo dupa ce raspund acestui mesaj.

| DenisR2002 explică (pentru Alberto32767):

Chiar ma simt bine cu ea. Legat de ginecolog deja am discutat despre asta si o sa mearga, nu este nevoie de o refacere a himenului sau orice altceva dar am inteles in principiu ca virgina sau nu vaginul tot la forma sa initiala revine, multumesc pentru raspuns.

Răspuns utilizator avertizat

Pai vezi? Ai facut exact ce am zis eu. Dar daca te placea ca lumea, nu mai avea pretentii, deci si asta e un semn de intrebare, ca si materialiste sunt asa cu cei pe care nu-i plac.
Care mesaj te-a facut sa treci peste virginitate, bravo atunci.