| JustAnAnonymous a întrebat:

dar nu cred ca o intelegeti daca o pun asa, direct. Deci cred ca mai bine v'as explica situatia big grin
Vorbesc cu o fata de ceva timp (aproape 2 luni), ne-am atasat foarte mult unul de celalalt. Am ajuns sa vad cum e si sa o ador, imi place enorm de mult si as fi in stare sa fac mai mult decat este necesar pentru ea. Da, pana aici totul roz, dar cand ceva pare prea frumos ca sa fie adevarat, de cele mai multe ori, chiar asa si e. Am iesit ieri pentru prima data (desi in tot acest timp i-am tot zis sa iesim, dar mereu se gasea cate ceva care sa devina un motiv si sa nu poata iesii) si in ciuda faptului ca se simtea rau, si s-a vazut asta.a fost totul bine, chiar a fost, cel putin mai bine decat ma asteptam eu. Dar mereu cand vreau sa iesim, sau chiar sa ma duc eu la ea la scara si ea doar sa coboare, zice ca nu, ca ii este rau si nu poate etc. I-am zis ca daca face asta doar sa ma evite, sa nu ne vedem sau ceva de genu', poate sa imi zica, nah, suntem mult prea deschisi unul cu celalalt si atunci as intelege si m'as comporta ca atare, dar mereu imi zice ca nu face asta si chiar ii este rau. Eu sincer nu stiu ce sa mai cred, adica. vorbim prin msg, tel..totul ok, cand ajungem la subiectul cu iesitul afara, sa ne vedem (ca pana la urma asta e o chestie destul de importanta intr-o relatie, cel putin asta consider eu.ce relatie e aia in care cei doi de vad o data pe luna?! ) atunci incep contrazicerile. Si am inteles-o. O zi - doua - cinci.dar mereu, serios?! As aprecia foarte mult parerile voastre in legatura cu situatia data, si da, cel mai bun/ potrivit situatiei raspuns o sa primeasca si funda. happy

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sfatosul2012 a răspuns:

Cred ca nu ti zice tie motivul. Suspectez ca parintii ar putea fi de vina; sunt ori prea stricti ori nu sunt de acord sa se intalneasca cu tine; poti sa deschizi subiectul sa vezi ce apare in conversatie; daca ii asa intelege o si mai asteapta; continua sa vorbesti pe tel sau sms; in definitiv daca nu iese cu tine nu iese nici cu altcineva; hai multa baftawinking

| Melonnn a răspuns:

Buna, ar trebui sa ii spui deschis, ca te deranjeaza si ca ti-ar place sa petreci timp cu ea.

Eu cand evitam sa ies era ca nu ma lasau parintii sau ca imi era rusine, eram foarte timida in trecut.

Nu stiu, dar ea ar trebui sa-ti spuna adevarul..totusi ascunde ceva.sad
Comunicarea e cea mai importanta.

| JustAnAnonymous explică (pentru Melonnn):

I'am spus, dar degeaba..se enerveaza si zice ca pe ce ca se simte rau, o enervez si eu etc si pe urma iar incepem cu cearta, contrazicerile.

| Melonnn a răspuns (pentru JustAnAnonymous):

sad
ii va parea rau cand te va pierde.

| NameHarris a răspuns:

Si te intreb eu pe tine voi treceti de clanta usilaughing?

| HueyFreeman a răspuns:

Ai lalait-o 2 luni de zile. I s-a taiat toata macaroana.