| dann50 a întrebat:

Am si eu o intrebare de noob. Cum sarut o fata la prima intalnire? Am 16 ani si pana acum nu am avut parte de o experienta asemanatoare si mi putin cam frica :-s

Răspuns Câştigător
| DOLARVS a răspuns:

Bro fi atent ii dai un pupic simplu si totul pleaca de la sine mda o sa fi emotionat etc dar o sati treca funda

8 răspunsuri:
| ChildrenOfBodom a răspuns:

întrebare de noob, serios? laughing

joci cumva imvu? thinking

| Ghiti2011 a răspuns:

Daca e prietena e simplu cand sunteti singuri vb un pic cu ea cand vezi ca se uita asa unpic mai infocata o iei.n-are rost sa-ti fie frica e o experientaplacuta si chiar foarte la inceput cand te exciti cel mai usor daca nu e prietena ta cand o duci acasa o iei pur si simplu e cel mai protrivit moment... funditabig grin

| dann50 explică (pentru Ghiti2011):

Ideea era cum sa o sarut. mai degraba ce ar trebui sa fac thinking ei ii place de mine si invers

| Lavii1o a răspuns:

Poi daca va placeti reciproc, sarutul vine de la sine kiss!

| sebilici a răspuns (pentru dann50):

Cum adica ce faci straight face ii bagi o furca in burtalaughing) Acum serios o saruti pur si simplu numai sa nu ii bagi limba prea mult sa nu vomite pe acolo... trebuie doar sa iti misti buzele uitate la filmelaughing exerseaza cu matura sau ma rog. Chestia e ca nu ai cum sa inveti daca nu experimentezi.

| Anndaa a răspuns:

Eo am avut primul sarut la 9 sarut-o pasiomal si nu ii baga din prima limba in gura

| OliviaLove a răspuns:

Vorbiti. si la un moment dat te opresti si o privesti in ochi. Si te apropii. te apropii... daca vrea sa te sarute se va apropia si ea big grin si apoi... totul vine de la sinewinking

| BlackandWhiteMady a răspuns:

Fara suparari dar chiar e o intrebare ciudata.Sarutul nu are o definitie sau o teorie concreta.Sarutul este ca un fel de capacitate a corpului ca sa zic cu care te nasti si doar prin practica se poate vedea cum este.Este un pachet incorporat al omului.Un fel de upgrade daca vrei sa folosesc termeni de PC laughing Incearca si vezi fiindca e o experienta placuta si normal la prima intalnire nu se saruta cu limbawinking