| andreeamet a întrebat:

Mi am bagat 2 degete in vagin si desi sunt virgina nu m a durut cam deloc si nu mi a curs nici sange. Am incercat si cu 3 si tin sa recunosc,ca atunci a durut,dar nici asa nu a curs sange. Acum sunt mai larga. Mai sunt virgina? Fara raspunsuri rele, va rog. Multumesc

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu ti-a curs sange inseamna ca degetele tale au trecut printr-o perforatie existenta in himenul tau (mai larga) fara a-l leza.In acest caz nu se pierde virginitatea. Bucura-te de placerile masturbarii.

| SkyPilot a răspuns:

Daca nu ai facut sex, esti. Dar daca primul patrunde fara sange si fara probleme, va fi greu sa il convingi ca ai fost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, ai incercat sa-ti introduci toata mana, pana la cot? Abia atunci putem stii sigur!

| minrest a răspuns:

Nu stiu daca te-ai deflorat sau nu, dar nu trebuia sa le bagi. Daca incepi cumva sa te masturbezi vaginal, sigur te vei deflora, asta daca o mai fi ceva de deflorat. O zi buna.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Din PĂCATE, cel mai probabil, ţi-ai RUPT himenul ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge :(

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.
Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Toate cele bune.

| LoveSleep a răspuns:

Ești pe calea cea bună.
Inițial credeam că vrei să întrebi dacă ești însărcinată.

| Emilian65 a răspuns:

Mergi la un medic ginecolog sa-ti spuna daca esti sau nu virgina.

| Atotstiutorul a răspuns (pentru anonim_4396):

Like!

| TheMuschetar a răspuns:

Raspuns rau

| AmaToaRea a răspuns:

Depinde nu trebuie sa iti curga sange ca sa te dezvirginezi nu este o regula depinde cat de elastic este himenul tau daca a avut loc penetrarea chiar si cu degetele mai bine mergi la un ginecolog