Poi...Ar fii multe care m-ar atrage la un baiat:X
Sinceritatea, felul in care vorbeste, sa fie glumet, din cand in cand sa faca o surpriza cat de mica(gestul conteaza:X), sa isi faca timp pentru mine, sa isi aduca aminte de ziua mea si chiar de aniversarile noastre
Multa bafta
Sunt baiat (poate observi) dar iti dau un sfat: unora apreciaza simplul fapt ca te interesezi de ele.
Neatractiv, ar fi sa le sufoci, sau sa te apuci de gesturi cocalaresti, gen: papusa, frumoaso, si asa mai departe.
Apreciez cel mai mult sinceritatea, atentia, si increderea, pentru a ma atrage trebuie sa fie cit mai grijuliu, cit mai atent, sa ma ajute cind am nevoie, sa-mi zica mereu cuvinte frumoase cum ar fi cas cea mai draguta, deci sa fiu cit mai apreciata.
Pai sa nu ma faca de ras pe strada
sa stie sa vorbeasca
sa nu vorbeasca urat
sa nu ma plictiseasca la o intalnire
etc etc
Să încerce să demonstreze că e lângă mine, atunci când am nevoie de sprijinul său, să îmi răspundă cu afecţiune la orice gest, să îmi demonstreze că sunt unică pentru el, să-mi acorde o parte din universul său.
Pai as vrea ca prietenul mau sa fie mai mare decat mine, sa fie educat, si lucrul cel mai important pentru mine ar fi sa aiba o situatie financiara excelenta(asta ma atrage cel mai mult) si sa imi faca foarte des cadouri.
Recucons ca as fi in stare sa renunt la o relatie din dragoste in favoarea uneia din interes
Sa fie mai maresa ma surprinda mereu cu cate-o floricica:Xsa fie de incredere, sincer, tandru si sa nu imi puna porecle de pitzi
Da cardul tau si iti spun dupaglmescde obicei fetelor de place la un baiat felul in care se imbraca, sa aiba f multi preteni, fizicul conteaza...sa glmesti cu ele... pup:*:*
Doamne sunt baiat si iti raspund eu ca am avut o gramada de... asa deci sa revenim bani ce *** Sau ar mai exista o varianta da nu e din secolul 21