| PyRoMaNc3r a întrebat:

Salut am si eu o intrebare... Prietena mea vorbeste incontinu
Nu stiu cum sa o fac sa taca si ma intrerupe tot timpul
Se poate remedia sau trebuie sa pun capat relatiei?

Răspuns Câştigător
| oOoBrBoOo a răspuns:

laughing Eu nu inteleg care este problemalaughing) laso sa vorbeasca si cand vrei sa zici ceva o saruti si tace dupa aia zici tu si gata dar nu trebuie sa pui capat relatiei pentru ca ea vb multstraight face cum ar suna " ma despart de tine pentru ca nu-ti tace gura"

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

A-i cere asa ceva unei femei este echivant cu a-i cere sa-si schimbe sexul.

| Captoresque a răspuns:

Lipește-i de gură un plasture Urgo pentru bătături.

| Danysan a răspuns:

E greu sa vb cu ea -Eu asa stiu ca se face intr-o realtie in care partenerii incearca sa rezolve orice prb de cuplu. Poate asa e firea ei -amice sti prea bine cum sunt fetele-trebuie sa se ocupe cu ceva.Stii daca nu o fac cu gura se gandesc sa o faca cu...

| varcolaccc a răspuns:

Spune-i ca te exaspereaza laughing

| Adryan17 a răspuns:

Dar de ce sa pui capat la o relatie doar pentru ca vorbeste mult? Ei i-ai spus ca te deranjeaza faptul ca vorbeste mult? Discuta cu ea si spune-i ce te deranjeaza.

| PyRoMaNc3r666 a răspuns (pentru Adryan17):

Normal ca i-am spus dar ea intelege? E femeie pana la urma urmei laughing si nu pot sa raspund de pe contul de pe care am pus intrebarea ca e "neactivat" happy

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Asa va fi pana la moarte

| fotbalistata a răspuns:

Femeile vorbesc mult in general laughing daca nu o iubesti indeajuns ca sa treci peste acest defect al ei, si nici nu vrei sa te desparti de ea, ai putea incerca sa fii mai indifirent.