De la lichidul preejaculator, sansa de sarcina este intre 4 si 27% in functie de perioada ciclului menstrual in care se gasea ea. daca dupa fiecare contact sexual nu ai urinat, a ramas cu siguranta sperma pe uretra si atunci poti considera ca ai avut si cel putin un contact sexual cu ejaculare care are o sansa de sarcina intre 5 si 100%, de asemenea, in functie de perioada ciclului menstrual in care se gasea ea in ziua contactelor sexuale.
Eu de exemplu o fac de mult timp la fel.Si nu am patit niciodata nimic.Acum depinde de femeie, de perioada a lunii in care se afla.Nu incurajez aceasta metoda, asa ca mai bine sa foloseasca anticonceptionale prescrise de medic, in cazul in care nu suporti prezervativul.
Exista sanse sa ramana insarcinata, dar sunt destul de mici.:*
Exista sanse sa fi ramas insarcinta, mici dar exista.P e viitor incearca una din metodele de contaceptie pentru a nu tot sta cu frica in san
Tu ai lasat raspunsuri peste tot, iarta-mi indrazneala dar la fiecare text lasat ai cel putin 3 greseli gramaticale! verifica cum scrii
Sunt pe iphon si ma mai incurc.
Deci cel mai posibil ea poate sa ramana insarcinata . indiferent ca te-ai spalat sau nu spermatozoizii raman aprx 20 de ore, nu mor in contact cu aerul . iti recomand sa-i cumperi test de sarcina si roaga-te sa nu fie, altfel cumpara-i ecapelle sunt foarte bune.(anticonceptionale) si pentru dumnezeu, numai faceti sex neprotejat! si din cauza sarcinii si din cauza bolilor cu transmitere sexuala aveti si voi grija . funda?
Nai treaba daca na "curs" lichidul ala in "in ea" nu ai motiv de ingrijorare BAFTA
Eu am urinat decat dupa primul numar, apoi prietena mea dupa fiecare. Conteaza si asta?
Eu am urinat dupa primul numar, apoi prietena mea dupa fiecare. Conteaza si asta?