| anonim002 a întrebat:

Salut..am si eu o intrebare. zilele trecute am facut sex cu prietena mea neprotejat...si cand am simtit ca vine am scos ..stiti voi ce si nu a curs deloc in ea asa. dupa m.am spalat bine si am mai facut.o de 2-3 ori si dupa fiecare contact si terminam m.am spalat de fiecare data..normal ca la nici unul dintre ele nu a curs in ea..ar putea sa ramana insarcinata daca am facut.o neprotejat de 3-4 ori desi m.am spalat bine dupa fiecare contact? poate sa ramana de la lichidul acela? astept raspnsuri serioase. multumesc happy

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De la lichidul preejaculator, sansa de sarcina este intre 4 si 27% in functie de perioada ciclului menstrual in care se gasea ea. daca dupa fiecare contact sexual nu ai urinat, a ramas cu siguranta sperma pe uretra si atunci poti considera ca ai avut si cel putin un contact sexual cu ejaculare care are o sansa de sarcina intre 5 si 100%, de asemenea, in functie de perioada ciclului menstrual in care se gasea ea in ziua contactelor sexuale.

| hitman112 a răspuns:

Da! poate sa ramana insarcinata.

| christinebubu a răspuns:

Eu de exemplu o fac de mult timp la fel.Si nu am patit niciodata nimic.Acum depinde de femeie, de perioada a lunii in care se afla.Nu incurajez aceasta metoda, asa ca mai bine sa foloseasca anticonceptionale prescrise de medic, in cazul in care nu suporti prezervativul.
Exista sanse sa ramana insarcinata, dar sunt destul de mici.:*

| iulian87 a răspuns:

Nai treaba big grin daca na "curs" lichidul ala in "in ea" nu ai motiv de ingrijorare BAFTA

| anonim002 explică (pentru Brigaela):

Chiar daca m.am spalat?

| Ina93 a răspuns:

Eu nu cred. daca nu esti sigur pe tine spune-i sa faca un text de sarcina.

| anonim002 explică (pentru iulian87):

Multumesc

| anonim002 explică:

Eu am urinat decat dupa primul numar, apoi prietena mea dupa fiecare. Conteaza si asta?

| anonim002 explică:

Eu am urinat dupa primul numar, apoi prietena mea dupa fiecare. Conteaza si asta?

| roxaa15 a răspuns:

Exista sanse sa fi ramas insarcinta, mici dar exista.P e viitor incearca una din metodele de contaceptie pentru a nu tot sta cu frica in san

| Ina93 a răspuns (pentru anonim002):

Mai sincer ..chestia asta "sa urineze" asta se intampla la 1 din 5 femei.dar eu nu cred..multe fete si baieti fac in genul tau si nu raman.dar daca nu esti sigur pe tine ia in text de sarcina

| Leutzbv a răspuns (pentru anonim002):

Pai ea poate sa urineze cat vrea, ca daca a curs inauntrul ei tot ramane insarcinata. La ea nu e ca la tine

| PsyhoWoman a răspuns:

Deci cel mai posibil ea poate sa ramana insarcinata happy. indiferent ca te-ai spalat sau nu spermatozoizii raman aprx 20 de ore, nu mor in contact cu aerul happy. iti recomand sa-i cumperi test de sarcina si roaga-te sa nu fie, altfel cumpara-i ecapelle sunt foarte bune.(anticonceptionale) si pentru dumnezeu, numai faceti sex neprotejat! si din cauza sarcinii si din cauza bolilor cu transmitere sexuala aveti si voi grija straight face. funda?

| PsyhoWoman a răspuns (pentru Ina93):

Tu ai lasat raspunsuri peste tot, iarta-mi indrazneala dar la fiecare text lasat ai cel putin 3 greseli gramaticale! verifica cum scrii happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim002):

Daca nu ai urinat, raman spermatozoizi pe uretra, in interiorul penisului, unde nu te poti spala.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim002):

Urinatul femeiii dupa contact sexual previne infectiile urinare, nu sarcina. Conteaza sa fi urinat tu dupa fiecare ejaculare si sa te fi spalat.

| DeepKiss a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi ca data viitoare sa va protejati. Cel mai sigur.

| Ina93 a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Sunt pe iphon si ma mai incurc.devil