| An0nnimul a întrebat:

Salut, am si eu o mica problema. Recent am inceput sa vorbesc cu o fata si i-am dat de inteles ca o plac prin mesaje. Apoi intr-o zi am intrebat-o daca mergem la un suc ceva, mi-a zis ca ma o sa-mi spuna ea cand o sa mergem si a trecut cam 5 zile si nu mi-a mai spus, eu nu am mai vorbit cu ea sa nu zic ca is prea insistent. Pana ieri seara cand am iesit cu niste prieteni(fratele ei si un amic comun) in oras si a venit si ea.Cei doi baieti au ramas mai in spate si apoi ea imi zice sa merg cu ea ca sa se intalneasca cu o cunostinta ca stiu mai bine locurile, bine. In drum spre locul respectiv am intrebat-o ca asa am mers la suc, nu mi-ai spus nimic, ea a zis ca oferta e inca valabila doar ca nu a avut cum apoi am mai intrebat-o unele lucruri, i-am zis ca prietena ei ce mai buna(cred, ca majoritatea timpului doar cu ea am vazut-o) ca o sa faca revelionul cu noi spre surprinderea mea mi-a zis ca nu vrea ca ii enervanta si ca mai bine sa nu vina, ceea ce cred ca nu i-ar fi spus oricui acest lucru despre ce mai buna prietena. In fine, am ajuns la locul stabilit si din urma ne-au prins si cei doi. In fine, la locul stabilt imi tot arunca priviri cam de 3-4 ori ne-am surprins ochii in ochii si mai si ridica din sprancene cand ma privea in ochii. Si nu prea am apucat a vorbesc cu ea ca erau cei doi. Nu stiu din instict parca am simtit aceea scanteie intre noi ca ceva este cand ma privea in ochii, voi ce credeti am ceva sanse? P.S:Starea ei s-a schimbat cand eram doar eu cu ea, adica nu mai parea asa distrata ca la inceput cand eram toti impreuna si vorbea cu mine o o voce mai calma nici nu stiu cum sa explic.

4 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Ce ciudata e!
Nu cred ca te place. Altfel accepta din prima sa iasa cu tine la un suc.
Si nu e o persoana de incredere pentru ca nu tine la cea mai buna amica a ei si o barfeste

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Fratele meu incepand de astazi mai sunt 10 zile pana la marele eveniment al anului, eveniment la care omul uita de demnitate, onoare, etica, deontologie, rusine, maniere si se distreaza cum ii trece prin cap, incearca in aceste zile sa vorbesti cu ea sa o convingi subtil sa vinala revelion cu tine si de rev va imbatati si faceti SEX

| An0nnimul explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Revelionul o sa-l petrecem impreuna, dar nu doar noi doi, mai sunt si alte persoane pe langa noi.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru An0nnimul):

Si? nu va puteti refugia intr-o camera?