| sk0rpi0n a întrebat:

am si eu o nelamurire! am facut sex cu prietena mea si in timpul actului mi-am dat seama k imi alunecase prezervativul dar nu d tot.a 2 zi i-am luat postinor 2 si i-am dat le-a luat si i-a venit ciclu dupa o sapt...aq d o sapt in coace are niste sangerari care mie u mi s par normale.ea zice ca a mai avut asa cv..nuj c s zic! as dori s m ajutati daca puteti! mersi

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Buna si eu am luat o singura data postinor 2 si mi-a venit cm la 2 zile de cand le-am luat si m-a tinut 3 zile asa ma tine pe mine(adica normal), nu este ceva grav poate are niste dereglari sau a racit sa faca baii fierbinti si o sa-i treaca!

8 răspunsuri:
| darckcloud a răspuns:

E posibil sa fie doar racita la ovare, dar incearca sa o convingi sa mearga la ginecolog sa fiti siguri...mai bine merge acum decat sa aiba ceva si sa se agreveze. Si pastilele astea se iau numai daca t-i le-a prescris medicul pentru ca pot avea efecte secundare.

| sk0rpi0n explică (pentru darckcloud):

Nu a facut deocamdata test d sarcina.o sa-l faca.am vb cu ea si e d accord.ea dupa cum am mai zis mi-a spus ca am mai avut astfel sd sangerari si mai demult

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fiind doză de șoc homonală (pilula de urgență), apar tulburări menstruale.
Câteva luni așa va păți până la normalizare.
Aveți grijă de voi.
Pa, pa.

| sk0rpi0n explică (pentru Legiuitoarea):

Dar pilula a luat-o acum 2 saptamani si aceste sangerari le are d mai d mult

| sk0rpi0n explică (pentru Legiuitoarea):

Am intrebeto si mia spu k sangerarile astea l are numai atunci cand ii e frig si k o dor ovarele

| andrutza89 a răspuns:

Buna pai ar trebui sa o lasi pe ea sa scrie ce are,pentru ca toate fetele au anumite sangarari care pentru noi par normale, cu cheaguri, mai rosu, mai negru, mai abundent...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru sk0rpi0n):

Bună.
Atunci trebuie să meargă la ginecologie.
Pa, pa.

| madagascar a răspuns:

E posibil sa fie de la postinor 2, are niste reactii adverse urate, citeste prospectul. Oricum mai bine merge la medic, asta cu baile fierbinti nu e indicata poate sa dea in hemoragie, doctorul o poate sfatui cel mai bine.