Buna si eu am luat o singura data postinor 2 si mi-a venit cm la 2 zile de cand le-am luat si m-a tinut 3 zile asa ma tine pe mine(adica normal), nu este ceva grav poate are niste dereglari sau a racit sa faca baii fierbinti si o sa-i treaca!
E posibil sa fie doar racita la ovare, dar incearca sa o convingi sa mearga la ginecolog sa fiti siguri...mai bine merge acum decat sa aiba ceva si sa se agreveze. Si pastilele astea se iau numai daca t-i le-a prescris medicul pentru ca pot avea efecte secundare.
Nu a facut deocamdata test d sarcina.o sa-l faca.am vb cu ea si e d accord.ea dupa cum am mai zis mi-a spus ca am mai avut astfel sd sangerari si mai demult
Bună.
Fiind doză de șoc homonală (pilula de urgență), apar tulburări menstruale.
Câteva luni așa va păți până la normalizare.
Aveți grijă de voi.
Pa, pa.
Dar pilula a luat-o acum 2 saptamani si aceste sangerari le are d mai d mult
Am intrebeto si mia spu k sangerarile astea l are numai atunci cand ii e frig si k o dor ovarele
Buna pai ar trebui sa o lasi pe ea sa scrie ce are,pentru ca toate fetele au anumite sangarari care pentru noi par normale, cu cheaguri, mai rosu, mai negru, mai abundent...
E posibil sa fie de la postinor 2, are niste reactii adverse urate, citeste prospectul. Oricum mai bine merge la medic, asta cu baile fierbinti nu e indicata poate sa dea in hemoragie, doctorul o poate sfatui cel mai bine.