Bună!
Fata NU mai este virgină!
NU cred că mai este virgină nici d.p.d.v. fizic
Este suficientă o penetrare ce 1-2 cm pentru a RUPE himenul...
Din moment ce ai penetrat-o, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), mai ales că a curs sânge.
Din PĂCATE, există şi RISC de sarcină
Vezi mai multe detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat la cealaltă întrebare...
Toate cele bune.
Dacă i-ai pus penisul acolo, nu mai e virgină. Chiar și în eventualitatea că nu ai deflorat-o.
Copii va jucati cu focul.Depinde cu ce ti-a fost ""umezit"" glandul deoarece putea fi si sperma. Daca ai reusit sa ii bagi complet capul mai mult ca sigur ca ai rupt partial sau total himenul si sangele precum si usturimea este urmarea acestei deflorari deci nu mai este virgina. Riscul de sarcina exista dar in ce procent (asta) depinde in ce perioada a ciclului menstrual s-a intamplat aceasta joaca copilareasca a voastra care nu poate fi numita sex dar poate avea exact aceleasi urmari.
Am dat cu saliva pe el pentru a aluneca mai usor... Avea inainte de a da cu saliva, lichidul acela cu care se umezeste natural penisul.
D-le mihai69, hai sa fim seriosi, adica in cazul in care himenul este atins cu glandul aceast fapt provoaca automat pierderea virginitatii chiar daca deflorarea nu se produce? E prea de tot chiar asa sa fie?
Nu, nu mai este virgina, este femeie. Nu stim daca ramane sau nu insarcinata, este posibil. Sa nu uite de prima consultatie ginecologica, obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale.
Conform unor teorii acel lichid preejeculator care apare doar la unele persoane poate contine spermatozoizi ramasi in uretra de la o ejaculare anterioara. Acesti ipotetici spermatozoizi pot ramane in canalul uretrei doar in cazul in care nu se urineaza dupa ejaculare sau intre cele doua momente si jetul de urina sa-i elimine din penis.Eu unul nu cred in aceasta teorie din motive bine intemeiate si nu acord nici 1% sanse dar nimic nu este imposibil.In orice caz pentru a contine spermatozoizi trebuia sa ejaculezi inainte de joaca voastra, sa nu urinezi intre cele doua momente distincte si fluxul de lichid sa fie suficient de puternic pentru a avea posibilitatea sa-i inglobeze si sa-i transporte in afara uretrei.
Marian, sangele nu apare in urma introducerii numai a capului penisului.Cred ca a fost un act sexual normal care a dus la ruperea himenului si a aparitiei sangelui pe plapuma si cearceaf. Daca nu v-ati protejat, s-ar putea sa apara si unul mic cu ochi si cu voce.