anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o nelamurire spuneti-mi unde am gresit : am iesit cu o fata foarte frumoasa ne am inteles perfect am si sarutat-o dar a doua zi am plecat din oras si ea a aflat cand am dat check in. am zis ca nu o mai caut chiar nu suportam in acest moment din viata un refuz. dar tipa a inceput sa posteze apropouri pe facebook de m a facut sa ma intorc in oras mai devreme. cand am ajuns din nou in oras m am dus la ea si era fericita cand m a vazut. dar apoi am inceput eu sa i spun ca m am indragostit de ea si nu am mai vazut-o interesata. nu trebuia sa i zic din prima? de obicei incerc sa nu ma indragostesc ca o cam iau razna cand sunt indragostit las mult de la mine.

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Normal ca nu trebuia sa ii spui ca te-ai indragostit de ea.
Si pana la urma, voi nefiind intr-o relatie, de ce erai dator sa ii explici ca pleci din oras?
Oricum, ca idee....nu mai spune fetelor ca esti indragostit sau ca le iubesti. Iubirea vine in timp. Iar indragosteala se tine secret pana cand esti sigur,.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti fata sau baiat?

| RAY a răspuns:

Cand spui te iubesc arati o slabiciune de care unele pot profita de asta mai ales ca nu esti intro relatie nu te grabi asa repede o fi ea fericita dar nu sti ce are in cap poate a profitat de tine atat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu i am spus te iubesc i am spus ca m am indragostit de ea. am fost slab am actionat prost si era ca si a mea cred ca aici am gresit.

| NameHarris a răspuns:

Imi vine sa plang dar nu mai lacrimi ca le-am consumat la alta intrebarelaughing. Poate mai are interes pentru tine doar ca vrea sa te puna pe jarwinking