Ai incredere in tine. Chestia asta se vede in primul rand.
Fii mereu curat si ingrijit.
Fa-ti o lista de subiecte de abordat. Evenimente, politica, muzici, filme, afla ce le place fetelor si ai grija sa stii cate ceva despre fiecare.
Fa exercitii in fata oglinzii, sau filmeaza-te cu telefonul. Oricat ar parea de idiot, iti poti da seama ce poti face mai bine.
Increderea in tine o dobindesti prin experienta. cu o fata poti vorbi orce subiecte comune filme/comedii, scoala, lucruri amuzante, personale...cam tot ce vorbesti cu prietenele tale de care nu esti interesat. daca poti vorbi cu o prietena/amica poti vorbi cu orce fata. nu ai o problema, esti incepator.
cand lumea spune incearca sa fii tu iti spune de fapt sa te porti asa cum te porti cu prietenii tai de obicei. asa cum esti tu cand nu ai in fata o fata care-ti place.
sa dansezi inveti daca mergi la cursuri de dans, nimeni nu se naste cu acest talent, se dobandeste.
problema ta o au toti baietii de varsa ta, diferenta e ca unii se imbarbateaza si isi incearca norocul iar tu esti fricos. ei spun "si ce dac ma fac de cacao, voi incerca din nou si din nou pana imi iese". frica vine din imaginea pe care o ai tu despre tine, una care nu este realista si ti-ai castigat-o din filme si fantezii. baietii nu trebuie sa fie frumosi ci curajosi.
fa un exercitiu, de acum, zambind, saluta pe strada toate fetele care iti plac. uita-te la ele si spune servus/ciao dar neaparat zambind si intoarce-ti capul dupa ele, nu-ti fie rusine. de obicei se intorc sa vada cine esti dupa ce trec de tine. se feresc de cei care nu zambesc si gasesc fascinanti baietii care stiu sa zambeasca. astfel, la fel ca si atunci cand esti in apa trebuie sa innoti va trebui sa vorbesti cu ele pentru ca nu ai de ales si vei reusi. unele vor spune ca nu au timp, altele ca au prieten, altele sa le lasi in pace si altele...te vor place.
nu zambesti, nu reusesti.
Faptu ca ai masina, bani te poate ajuta? Am vazut tot felul de slabanogi, etc cu mari bunaciuni...
Incepi sa bati campii. fii serios. fa ce ti-am spus. nu te poate ajuta nici o masina daca nu stii sa vorbesti cu ele
Treaba e simpla: nu te mai uita la femeie ca la un calau, uita-te ca la un partener de ping-pong: tu ai o paleta ea o paleta si masa cu fileul e la indemana oricui. tu joci, ea joaca, fairplay fara temeri. cine castiga e mai bun