| UsernameTPUB a întrebat:

Salut. Am si eu o problema ce ma macina rau, ieri am avut contact sexual cu iubita mea. Ideea e ca inainte cu vreo 3 ore m-am masturbat si inainte de a intra in pat am urinat. Am facut protejat, dar la un moment dat prezervativul a pocnit in interior si am scos-o foarte rapid (mai aveam ceva minute pana sa imi dau drumul). Ideea ce ma macina e ca ea e si in perioda fertila si imi e cam frica sa nu fi ajuns ceva inauntru cand s-a rupt prezervativul din cauza lichidului preejaculator... Ar trebui sa ma ingrijoreze acest fapt?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Prezervativul se rupe cand este prea MARE/LARG, fiindca se rasuceste pe cuc pana se intinde la maxim si pocneste.
Fii realist cand cumperi prezvervative si cumpara cu cateva numere mult mai mici, ca lasi fata gravida daca se tot rup.

Mai am o intrebare, de ce te masturbezi inainte sa ai sex?
Care-i logica?

Sperma pe teava poate ramane daca ai avut o masturbare anterioara si nu ai urinat si spalat pe penis imediat dupa ejaculare.

1 răspuns:
| UsernameTPUB explică (pentru Violleta2022):

Nu am stiut ca ies cu prietena mea si de asta m-am masturbat, intr-adevar, de acum o sa imi iau prezervative mai mici. Am facut baie si m-am si urinat, deci cred ca nu trebuie sa imi fac griji atunci. Va multumesc frumos pentru timpul acordat.