Nu poti sti daca tipul din masina nu ra fratele/tatal/sau un cunoscut si probabil nu ti-a scris ca vroia o pauza iti tin pumnii
Salut! Ok..am citit si umila mea parere este ca ea pur si simplu a gasit pe altcineva de care ii place si nu este interesata de tine.Adica din ce spui ati vorbit, v-ati inatlnit de cateva ori, a vazut cum esti si la final a tras o linie sa socoteasca. Daca voia sa continuati, fata iti acorda mai multa atentie si in nici un caz nu te ignora.Cand te afli intr-o asemenea situatie ca sa nu te faci de cacao si sa nu o enervezi nici pe ea, te retragi frumusel si nu ii mai dai nici un mesaj, apel nimic.Solutii la faza asta nu prea sunt de vreme ce va cunoasteti, ati iesit de cateva ori iar ea a ales sa te ignore.Cel mai bine nu mai vorbi cu ea. Daca vrea sa auda de tine stie cum sa te contacteze dar nu insista ca o sa fie mai rau.
Faza ii ca mi-a făcut cunoștința cu familia ei deja iar ce ai zis tu cu un cunoscut poate fi adevărat. Ar trebuii săi scriu sau ceva?
Nu stiu, daca ii scrii ceva despre cele vazute pe instastory va spune ca esti gelos, daca nu-i spui nimic va credea ca nu-ti pasa.Aceasta poate fi o farsa sau vrea sa vada cum vei reactiona sau in cel mai rau caz sa te insele, iti proun sa nu te gandesti la ideea cu inselatul ca apoi vei fi gelos si daca te vei intalni cu ea va veti desparti, asteapta inca o dovada ca ea e cu altul atunci o intrebi ce s-o intamplat cu voi...
Pai poate ti s-a parut ca te place si te vroia doar de prieten.
Poate pe timpul respectiv il stia mai demult si mai iesiau impreuna practic nu erai cu ea sa iti de-a socoteala.Nu trebuie sa fie un anumit gen de femeie pentru faptul ca nu a vrut sa formeze un cuplu cu tine e pur si simplu alegerea ei.
Aici cu atenția acordată te contrazic puțin. Au fost zile in care mă suna mereu și îmi spune numai iubire și dragoste și când vreau sa ne vedem
Da dar când ne-am întâlnit la petrecere ea a intrat cu mine in vorba și părea interesată de mine
Nu sunt o fire geloasa. Dar aseară când i-am dat ultimul mesaj mi-a dat cu seen și azi n-am știut nimic de ea
Adevarul este ca mi-a dat multe semne ca ii interesată și ca ii place de mine. Adică mă suna sa iesim, îmi zicea ca iar plăcea un băiat ca mine, asta după ce mi-a zis săi spun ceva despre mine
Atunci e si mai simplu.Isi bate joc de tine.Nu e statornica.
Ai putea să-mi spui ceva ca săi scriu într-un mesaj? Ceva care sa o facă se se simtă puțin prost pentru ce a făcut
Eu sunt o fire foarte directa si daca as fi in locul tau i-as zice cam asa ''As dori si eu sa stiu daca mai are rost sa continuam sau sa terminam orice fel de discutie deoarece nu are sens sa ne irosim timpul unul altuia.''
Da dar cred ca sa rezumat la atat adica in capul ei oricum era altcineva se pare
Nu știu ce sa zic. Ea mi-a zis ca are mulți prieteni, și băieți și fete și chiar dacă se întâlnesc mai mulți nu ate nimic cu nici unul dintre ei.
Raspunsul asta nu este strict legat de text, insa dupa parerile pe care le-am vazut eu mai este aceasta varianta: Vei astepta mai mult pana clarifici lucrurile intre tine si ea, cat despre baiatul din instastory, nu iti fa idei cum ar fi inselatul, ea mai poate aparea cu alti barbati, rude, prieteni, etc. Vrei o parere din partea mea? Nu pot sa iti spun decat: Decizia e a ta si numai a ta. Vei decide singur cum sa rezolvi situatia. Iti urez multa bafta!
Stii...probabil a fost interesata doar in contextul ala de la petrecere, nimic mai mult. E cam urat din partea ei, macar sa iti raspunda ca sa iti spuna daca i alba...sau neagra.
Cred ca ar fi mai simplu sa o întrebi pur și simplu dacă are pe cineva și dacă ii place de tine. Decât atâtea supoziții, ia o atitudine mai bărbătească și vezi cum stau lucrurile
Nah pai atunci inseamna ca poti sa stai linistit nu o stresa cu telefoanele.
Esti pe drumul cel bun daca are amici cu care iese frecvent doar asa de plictiseala nu e problema.Nu stiu de ce ti-ai mai facut griji atunci
Cam da. Dar ce sa o întreb? Adică ce sa-i spun? As vrea ceva scurt și la obiect dar in același timp mai diplomat
Dacă îți răspunde la mesaje după ce o saluți și începeți conversația o întrebi pur și simplu dacă are pe cineva, dacă este într o relație...
Sunt doua tipuri de fete cele care spun chestia asta cu "nu-mi plac barbatii gelosi".
Primul tip sunt cele care au fost traumatizate la un moment dat de vreun zapacit. Astea sunt in general statornice in alegeri.
Al doilea tip sunt cele care vor sa se distreze si sa isi traiasca viata fara vreun ghimpe in coaste. Cred ca fata asta se incadreaza in cea de-a doua categorie.
Iar replica ei la un eventual dezinteres fata de tine, daca tu alegi sa o lasi sa inteleaga ca te-a deranjat, va fi "ti-am zis ca nu imi plac baietii gelosi". E clasic si tipic.
Ultima data când am vorbit cu ea i-am spus sa mă caute ea când vrea și azi m-a căutat. Acuma nu știu ce sa mai cred sau ce are de gând. Nu am nici cea mai mică idee