| anonimus11269 a întrebat:

Am și eu o problema. De aproximativ o săptămâna vorbesc cu o fata. Sa va spun povestea de la început. Săptămâna trecută am avut un botez la ceva prieteni și m-am întâlnit cu ea acolo. După o perioada de timp in care ne tot aruncam priviri a venit la mine și m-a întrebat cum ma cheama și dacă vreau sa dansam. Am continuat așa toată noapte pana dimineața când am plecat și am făcut schimb de numere. Ne-am văzut câteva zile la rând, am ieșit la un suc și îmi povestea ca nu-i plac baietii geloși și ca vrea unul care sa fie el înșiși. Pana aici totul bine. Îmi dădea semne ca mă place și ca ar fi interesată de mine. Acum douza zile nu mi-a răspuns nici la mesaje și nici la telefon, am întrebat-o ce S-o întâmplat și o zis ca o fost ocupată. Nu am zis nimic pentru ca nu m-am gândit la ceva rau. Azi i-am scris și nu mi-a răspuns iar la puțin timp am văzut pe instastory un clip cu ea și cu un tip in mașina. Ce S-o fi întâmplat cu ea? Adică ce fel de femeie este? Țin sa Menționez ca ambii suntem de aceeași varsta, adică 21. Cine mă ajuta sau îmi oferă câteva soluții și sfaturi bine detaliate ofer funda și vot. Mulțumesc. Scuze dacă am scris ceva ce nu înțelegeți dar puteți sa mă întrebați ei eu o sa va răspund in comentarii. happy

32 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns (pentru anonimus11269):

Da. se poate.
Tu ai fost un target prea usor, n-ai reprezentat o provocare asa ca a plecat dupa unul care ii starneste mai mult interesu

| anonimus11269 explică (pentru Adry05):

Se poate și asta. Acuma ea știe cei mai bine pentru ea. Dar in modul asta nu o sa ajunga departe și karma se întoarce