| bogdaneu97 a întrebat:

am si eu o problema destul de mare dupa cate gandesc eu. Din cauza mai multor refuzuri ca sa le zic asa nu mai am acum curajul sa abordez o fata de asta am si ratat anumite sanse si acum de cateva luni ma simt din ce in ce mai rau. Nu as vrea sa ma gandesc ca am intrat intr-o depresie pentru ca nu mi-as dori deloc. Am 21 de ani si din cauza ca sunt introvertit niciodata nu mi-a fost usor sa comunic cu anumite persoane dar acum imi este si mai greu dupa refuzurile astea. Acum cateva saptamani am vazut o fata si pur si simplu mi s-a pus pata pe ea. Ce-i drept am simtit mai mult decat am simtit inainte insa nu am reusit sa imi fac curaj deloc si am ratat sansa. Acum nu stiu ce as mai putea face. Ideea e ca ma simt pe zi ce trece mai rau, nu mai pot sa fac activitatile pe care le faceam inainte si asa mai departe. Simt nevoia unei fete in viata mea pentru ca niciodata nu am simtit apropierea asta. Dar ce sa fac? Imi cer scuze daca am avut greseli de exprimare dar am scris destul de rapid.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai avut mai multe refuzuri, inseamna ca este ceva gresit cu abordarea sau comportamentul tau, fata de fete!
Cauat sa te analizezi si sa vezi ce este rau la tine, ca sa poti schimba.
Daca nu-ti dai seama, intreba-ti prietenii sau prietenele, prietenilor tai.

| siriusblack98 a răspuns:

Stiu ce zici.Nu trebuie sa te descurajezi, ca nu esti singurul pe care-l refuza, stai chill laughing Dimpotriva, abordeaza cat mai multe.Problema dupa mine si din ce am vazut si eu la fetele astea de 15-20 de ani, este ca abordeaza comportamentul de caprioara alintata si isi dau prea multa importanta. Oricum, tu discuta cu cat mai multe fete.Din 10 e imposibil sa nu faci rost de numarul uneia.

| Romanul86 a răspuns:

Toți am avut refuzuri! Fi mai serios când abordezi o fată nu-i fă complimente multe și lasă dulcegăriile fi matur, și fi cum ești tu însuți, apropie-te de fete ca tine dacă ești cuminte caută fete cuminți dacă ești altfel caută cum ești tu altfel. La fete nu le spune că îți place de ele invită-le la plimbări și după 1-3 plimbări spune-i că o placi dacă te refuză mai insistă poate te pune la încercare.

| AliTheo18 a răspuns:

Fiecare a avut parte de refuzuri in viata, stai linistit, nu se intampla nimic, nu putem mereu sa fim placuti de cine ne dorim. Mai incearca, sunt fete destule. Nu te demoraliza, oricine a trecut prin situatia ta, dar trece. Incearca sa-ti umpli timpul cu activitati pe care le iubesti, o sa-ti mai iei gandul. Si stai linistit, o sa vina si fata potrivita.

| Indiferent0101 a răspuns:

Nu merge fix la ele. fale pe ele sa te placa, poate look-ul sa ti-l schimbi. Cu fetele e dificil. Ca sa nu te mai gandesti la asta ai putea sa gasesti cat mai multe injuraturi pentru fetele care te-au refuzat, good luck