Incearca! Sigur poti sa o ridici. Si eu am 50 de kg si iubitul meu poate sa ma ridice. (Nu, nu e genul 4x4 cu muschi )
Stai linistit, daca are 50kg, iar tu nu esti un slabanog, poti sa o ridici. Daca esti sanatos si n-ai alte probleme fizice, cu siguranta poti.
Ia-o tu prima oară. E mult mai uşor decât să aştepţi şi inevitabilul să se întâmple, adică să-ţi sară ea în braţe, şi atunci să te panichezi şi s-o scapi- nu pentru că e grea, ci pentru că ai făcut pe tine de anxietate.
Ia-o când stă lângă tine, când nu există avântul ăla cu care arunci o canapea pe balcon.
Inscrie-te la cursuri de balet. Printre altele ai sa fii invatat sa iti insusesti tehnicile de ridicat. Si nu numai atat chiar si de aruncat... Succes.
Poti sa o ridici mai mult ca sigur. Poti sa faci si piept cu ea. 50kg e numa bine daca zici ca ai ceva forta.
E grav prietenesi iubita mea are 50 kg dar dau cu ea "de toti pereti " cand trebuie )
Nu iti face probleme ia-o in brate des si o sa te obisnuiesti )
Si eu am cam aceeasi problema Nu ca n-as putea sa o tin in brate dar mi-e frica sa nu o lovesc, sa cada sau mai stiu eu...
O iEi in brate cu picioarele spre tine si mainile i le ti sub fund asa nu o sa-ti scape o saruti cu patos si gata, se indragosteste lulea.Asa nu o sa ti se para grea
E jenant sa nu.iti iei iubita in brate. Cum sa nu o poti ridica? Esti mai.slab ca ea?
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: