Scrie mai pe scurt asa nimeni nu o sa iti raspunda.
Tu iti dai raspunsuri singur, esti constient ca ai ezitat de 2 ori daca te simte ai jenat sa o saruti in public trebuie sa te retragi cu ea. Trebuie sa iti dai seama ca ea stie exact ce e in mintea ta, stia ca vroiai sa o saruti si ai ezitat
Intalneste-te cu ea inca odata si sa fiti singuri iar atunci o saruti, o sa raspunda cu siguranta bine daca vrei sa o chemi la tine nu ezita nu mai face aceeasi greseala ea se asteapta sa o faci.
Salut fratioare, mersi ca ai avut rabdare sa citesti.Nu am putut scrie mai pe scurt fiindca am vrut sa fac o intrebare cat mai complexa, sa inteleaga omul fiindca am vazut ca unii se plang pe site ca nu inteleg nimic, asa ca am decis sa o fac incat oamenii sa inteleaga tot.In legatura cu treaba cu raspunsul singur, voiam doar sa va spun ce gandesc eu si sa imi spuneti daca o fac in mod gresit, banuiesc, ca din moment ce ai trecut printre anumite etape ale vietii reusesti sa corectezi un pustan care are probleme cu gagicile.Mersi, oricum
Draguta poveste ce pot sa zic, iti dau dreptate in ceea ce zici, multi am trecut prin asta si ce faci tu acum este mai mult decat necesar, nu-ti spun acum sa faci asa cum iti scriu eu dar poti sa iei in considerare si varianta mea, este o vorba din batrani bate fierul cat e cald, daca nu cumva vrei sa ajungi in friendzone si sigur nu vrei incearca sa o inviti in oras cand sunteti in drum spre casa, fara frica, invit-o macar odata, petreceti o seara minunata, iar atunci cand vrei sa o saruti nu ezita, uitate in ochii ei apropie-te de ea si daca ea va face la fel atunci crede-ma o sa fii foarte foarte foarte fericit, sa nu-ti fie teama sau rusine, esti baiat pana la urma si normal si de drept noi facem primi pasi catre o relatie, succes cu fata
De principiu, indiferent cum arati, fetele si femeile niciodata nu apreciaza timiditatea excesiva. Ai ratat deja 2 sanse...
Invit-o in oras sau ceva. In cel mai rau caz te refuza.